Helgens spelare

Fredagens gala följdes upp med V75-tävlingar på Åby under lördagen. Oftast när vi går på trav har vi häst till start, men det var faktiskt ganska trevligt att slippa vara nervös och kunna gå in för spelet. Vi bestämde oss för att tävla med varandra, reglerna var enkla: alla startade med 100 kr som vi var tvungna att omsätta och den som hade mest när vi åkte därifrån utsågs till vinnare!

Vinnaren blev ingen mindre än Jenny som vid dagens slut kunde stoltsera med nästan 300 kr. Vad var då taktikten? Vi försökte pressa henne på framgångsreceptet för att kunna dela med oss till er bloggläsare. Svaret var ganska enkelt: "Jag kollar på oddstavlan och väljer hur mycket som känns lagom att vinna, sen tittar jag i programmet vad den hästen heter och sen går jag till totoluckan och satsar". Så då vet ni, bara bestäm er för hur mycket ni vill vinna så är saken i hamn sen!

Vi må ha varit nominerade till Årets uppfödarbragd och ha koll på stamtavlor, avelsindex och spermakvalité, men några vidare spelare är vi knappast.

Hur det gick för oss andra? Sara blev under dagen 12 kr rikare och Allan satsade hela hundringen på en häst som galopperade på väg in i första sväng...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0