Nähä

Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) galopperade i sista sväng i dagens start. Tony som körde meddelade att han kändes jättefin fram till galoppen och att missödet kom helt oväntat, men det känns som en klen tröst. Det är mycket galopper nu, men det är väl bara bita ihop och komma igen.

Idabel Celeber - Fre 1/7 Bergsåker - V65-6

I E3-kvalet senast blev det galopp för Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) så istället för final blir det start i E3 Consolation. Idabel och Tony Wallin startar från spår 4.

 

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport där sändningen startar 21.30.


Tjat, tjatJa ja, jag hörde vad du sa..men vem bryr sig

Hugo Celeber - Tors 30/5 Örebro - Lopp 6

4-åriga Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) och kusken Tony Wallin startar från spår 12 i ett lopp över medeldistans. Vi hoppas förstås att galoppen senast bara var en tillfällighet och att Hugo fortsätter den fina utveckling han visade dessförinnan.

 

Startlistan hittar du här.


Ny Tamla-seger

Det är full fart för tillfället så vi glömde ju rapportera om att Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) var först i mål i torsdags. Hon gör oss inte besvikna i första taget!

Snabba ryck

I måndags åkte vi med Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) till Skinnarbo seminstation. Hon hade då precis gått in i brunst. Igår blev hon inseminerad, ägget släppt, idag hemfärd. Svårt att tro att det ska vara så enkelt. Nu får vi vänta i två veckor för att se om hon tagit sig.

Tillökning

Klockan 23.45 fick Judy Tim  ytterligare ett sto. Fölningen var snabb och okomplicerad och hon återfick sin aptit direkt efter fölningen. Nu sprattlas det en del i halmen för att lära sig stå på egna ben. Ägarna Tina och Mariano är glada och lättade.Gabriella vann på Vaggeryd

Gabriella Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) vann idag sin andra seger för året. 1 640 m avverkades på 14,3. Vi är som vanligt glada och stolta över våra uppfödningar. Själva satt vi hemma och väntade på att Judy skuller få sitt tionde föl.......

Tamla Celeber - Tors 23/6 Dannero - Lopp 9

När Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) startar från spår 6 på Dannero är Örjan Kihlström tillbaka i sulkyn. Vi hoppas att förstås att det blir samma succé som vanligt.

Startlistan hittar du här.

1-årskalas!

Idag är det exakt ett år sedan första blogginlägget. Ett år med i snitt ett inlägg om dagen. Och framför allt ett fantastiskt roligt år, mycket tack vare Tamla Celebers (Cantab Hall - Amanda Celeber) alla framgångar. Nu håller vi tummarna för att år två blir lika lyckat och hoppas att ni som läser fortsätter följa oss!

Gabriella Celeber - Ons den 22/6 Vaggeryd - Lopp 2

Jaa, nu blir man glad om hon håller sig i trav....

Galopp för Idabel

Det blev den tredje galoppen på lika många försök för oss på Stall Celeber. Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) var lite för lätt fram och slog sig på ett framknä. Så var det med den E3-försöket. Vi gör ett nytt startförsök imorgon.

Idabel Celeber - Mån 20/6 Färjestad - Lopp 1/E3-kval

Nu är det dags för Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) att komma ut och mäta sig mot de bästa i kullen. Alla kommer att vara taggade och det kommer inte att bli lätt att gå vidare, då det är endast två från varje lopp som går vidare. Men vi håller tummarna, ingenting är omöjligt.

Galopp för Hugo

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) galopperade igår på Mantorp. Han gick iväg bra från spår åtta men ettan framför blev en bromskloss. När han sedan skulle öka igen så kom galoppen. För övrigt har han aldrig känts bättre. Så det är bara att hugo i igen.


Galopp för Bitabs

Dessvärre blev Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) diskad efter galopp i gårdagens start. Bara att bita ihop och komma igen!

Summering av maj

Även maj har varit en bra månad för uppfödarna i Stall Celeber. Månadens höjdpunkt var Tamlas vinst i Drottning Silvias Pokal. Även Idabel tog en seger om än av det mer modesta slaget. I övrigt gläds vi åt Hugos ständiga förbättring och yrvädret Bitabs framfart.

2 maj var Gabriella Celeber oplacerad
4 maj var Idabel Celeber 5:a och fick 10 000 kr
4 maj var Hugo Celeber 4:a och fick 8 000 kr
9 maj var Bitabs Celeber 2:a och fick 15 000 kr
12 maj var Tamla Celeber 1:a och 897 000 kr
16 maj var Hugo Celeber 3:a och fick 8 000 kr
17 maj var Idabel Celeber 1:a och fick 30 000 kr
19 maj var Einar Celeber oplacerad
26 maj var Bitabs Celeber oplacerad
31 maj var Hugo Celeber 2:a och fick 10 000 kr

Totalt 10 starter: 2-2-1
Totalt insprunget: 978 000 kr
Genomsnittlig prissumma per start: 88 909 kr


Hugo Celeber - Mån 13/6 Mantorp - V65-6/DD-2

Fyraåringarnas Sommarbatalj med 40 000 kr till vinnaren går av stapeln på Mantorp. Från spår 8 startar Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) och Tony Wallin.

 

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport med start kl 21.30.


En bild till

Denna bild fanns i Travrondens tisdagsnummer. Det var lite text också..


Bitabs Celeber - Fre 10/6 Örebro - Lopp 6

Hitills har karriären bjudit på antingen galopper eller pallplaceringar. Så om bara Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) ser till att hålla sig i rätt gångart i fredagens 3-årings lopp så borde succén vara ett faktum.

 

Startlistan hittar du här.


Travnet ger sin syn på gårdagen...

...och avslutar artikeln med att utse Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) till "megafavorit" inför Stochampionatet.

Hon vann igen!

Ja, vad ska vi säga? Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) var lika fantastisk som vanligt när hon igår tog elfte raka segern.

Racer Celeber

En sån vill jag ha!! Trots sin ringa ålder (5 dagar) har unge herr Celeber (Kadabra-Amanda Celeber) redan siktet inställt på hög fart. Säkert har han någon fundering på att impa på tjejerna också.


Foto:Åsa Pernes

Tamla Celeber - Sön 5/6 Axevalla - V65-1

Söndagen bjuder på tredje testet inför Stochampinonatet. Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) och Johan Untersteiner startar från spår 8. Lång distans är det som gäller och 50 000 kr till vinnaren.


Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 kl 17.00.


Hugo blev tvåa

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) sprang igår 2 140 m på tiden 16,3, vilket räckte till en andraplats. Han sköter sig och utvecklas på alla plan hela tiden. Raden i år är 6,4,4,3,2. Det finns hopp.

RSS 2.0