Idabel gick ett banjobb

Team Wallin var mycket nöjda med Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) då hon var inne på banan och gick ett jobb. Nu får hon träna vidare och så blir det ett nytt banjobb om några veckor.

Hugos montékval

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) galopperade två gånger, båda gångerna i kurvorna, på rakorna gick han bra. Nu har vi lite att tänka på.
 

Montékval

Nu provar vi Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) i ett montékval. Får se hur det faller ut. I sadeln Maija Lähdekorpi.

Hugo knep en femteplats

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) fick lite hjälp på traven när Conrad  Lugauer med Railana blev diskvalificerade för trängning in i första sväng. Vips hade en sjätteplats förvandlats till en femteplats.

Klippning

Jackson (Friendship-Bernstein) har klippts för första gången. I vanlig ordning så hetsar han inte upp sig i onödan. Allt gick bra och han tyckte det var skönt och somnade till ett litet tag.
 
 
 

Idabel tränar på

Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) arbetar på med sin konvalecensträning. Allt ser än så länge bra ut och hon känns väldigt fin. Kan det bero på vattenbanträningen?

Hugo galopperade

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) galopperade i starten.....

Hugo Celeber - Solvalla Ons 7/11 - V86-6

Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) startar på. Denna gång beger han sig till huvudstaden för att starta på V86. Björn Goop håller i tummarna och ekipaget startar från spår 2.
 
Startlisatn hittar du här och loppet live i TV4 Sport där sändningen startar 19.00.

RSS 2.0