Som av en händelse..

Katla Celeber (Look de star-Amanda Celeber) ska säjlas i andelar av Stall Kenny. Hon kommer att visas i ett jobb på Solvalla på lördag, ca kl 12.15. Passa på och gå dit och titta.
Så här såg hon ut när hon precis rest sig....
och så här någon vecka senare...
 
 

Nya stjärnor på gång

Här står Katla Celeber (Look de star-Amanda Celeber) och D'One (Donato Hanover-Giant Diablo) och laddar inför nästa säsong. Spännande ska det bli.
 
 
 
 

Tamla blev trött

Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) har klarat av sin debut på amerikansk mark. Efter att hon tagit ledningen och blivit utsatt för press tröttnade hon och slutatde i det slagna fältet. Lite prover står på programmet.
 

Galopp för Hugo Celeber

Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) var dessvärre inte alls sugen på att trava igår utan slog på en galopp redan i starten. Så kan det gå.

Idabel Celeber åter i träning

Tidigare har vi rapporterat om 4-åriga Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) och hennes skadebekymmer. Senaste tiden har hon varit hemma i Norrköping och kurerat sig. Tidigare i veckan kom äntligen ett positivt besked. Vid en undersökning vid kliniken på Mantorpstravet gavs klartecken för att återgå till träning. Så nu är Idabel tillbaka hos Team Wallin och vi hoppas att hon kommer till start så småningom.

Hugo Celeber - Tors 20/9 Åby - V65-4

Efter andraplatsen senast är Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) mogen en lite större uppgift. Denna gång bär det av till Åby där han startar på V64 i ett lopp över medeldistans. Hugo och kusken Thomas Uhrberg startar med 20 meters tillägg. Nummerbricka 10 är den som gäller.
 
Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport klockan 23.30.

Tamla Celeber redo för USA-debut

Trogna bloggläsare vet att efter segern i sto-EM begav sig Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) till USA. Nu har hon acklimatiserat sig och är därmed redo för start. På lördag startar hon på Indiana Downs i ett lopp som heter Pride in Progress. Vinnaren blir 102 500 dollar rikare. Vågar vi hoppas att de pengarna hamnar på Tamlas konto? Startlista och lite mer information hittar du hos Travronden.

På tal om Logan

Det här är taget förra sommaren och jag tror att vi undersöker lite grässtrån i hagen. Samtidigt så passar vi på att mysa lite.

Foto:Åsa Pernes

Andraplats för Hugo Celeber

Det blev en andraplats för Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) när han besökte Skara i måndags. Han travade i mål på tiden 16,1 och fick 3 000 kr för besväret. Nu är det bara fortsätta i samma stil och ta flera fina placeringar!

Slut på semestern

Det är inte bara vi människor som måste återgå till vardagen och allvaret efter lata sommardagar. 1-åriga Logan Celeber (Kadabra - Amanda Celeber) har lämnat sommarbetet bakom sig och flyttat in hos Team Wallin. Skolstarten har gått helt okej bortsett från en liten "dagisförkylning", men det hör väl till. Vi på Stall Celeber tycker att det ska bli roligt att följa Logans väg mot travbanorna. Givetvis kommer rapporter i bloggen framöver!

Hugo Celeber - Mån 10/9 Axevalla - Lopp 11

Medeldistans med 40 m tillägg, bricka nr 7 och Carl-Erik Lindblom i sulkyn.
 
Startlistan hittar du här.

RSS 2.0