Loggan på plats på transporten.

Så här blev det när loggan efter många om och men placerats på transporten.
 
 
 

Katla galopperade

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) galopperade plötsligt efter 600 meter. Därefter gick hon bra men på grund av tappet var det loppet förlorat. Nya lopp nya tag.

Arctic Laylock

I helgen fick vi en tavla av Peter Jansson föreställande Arctic Laylock (Jaguar- Ilona Scott). Detta sto är mormors mormor till Tamla och hennes syskon. Det är inte utan att man kan se likheten i huvudet.
 
 

Katla Celeber - Tis 28/5 - Eskilstuna - V64-3

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) får gå ut i ett lopp med tillägg. Det är bara tolv hästar att runda. Tanken är att hon ska få ett lopp före E3-uttagningarna. Vi är på plats och håller våra tummar.
 
 

Ingen lyckad dag på Solvalla

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber)  fick en perfekt resa andra ytter men när det blev dags för upplopp fanns det inga krafter kvar. Vad detta beror på är det ingen som vet. Nu håller vi tummarna för att hon kommer igen.
 

Kraften tryter

Så här kan det se ut klockan 02.00 när man väntar föl. Tur att någon är vaken.
 

Bästa köpet!

Nu går det att läsa om bästa köpet. Vem kan det vara? Läs här

Tamla Celeber - Solvalla 25/6 - V75-1

Ännu en gång ska Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) möta stoeliten på V75. Och ännu en gång hade hon och Örjan otur i spårlottningen. Det blev spår 10 och distansen är 1 609 m. 
 
Startlistan hittar du här. Loppet sänds live samt i ett sammandrag som startar 18.00, båda sändningarna i TV4.

Liten undersöker världen

Nu är det lilla livet några dagar gammal och har varit ute och luftat sig. Det är en klok liten dam som undersöker världen lugnt och metodiskt. Amanda är lugn och trygg och passar sin fölunge på bästa sätt.
 

Katla segrade

Som bekant åkte Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) till Åby igår för att avverka sitt andra lopp i karriären. Äventyret slutade med vinst och tiden stannade vid 17,4/2 140 m. Vi gratulerar ägaren Stall T.P, tränaren Roger Walmann, skötaren Malin Boman samt Kusken Örjan Kihlström.

Ny Celebermedlem

Som vi misstänkte så var Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) redo att föla dygnet som gick. Det blev ett sto som är helsyster med Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber). Hela natten gick åt till att resa på sig, äta med hjälp, äta själv. När allt det var avklarat så kunde vi hålögt beundra henne, vilket vi så klart gjorde. En liten bild kan vi bjuda på när underverket är några timmar gammalt.
 

Tamla Celeber - Lör 4/5 Örebro - V75-1

På lördag är det på nytt dags för Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) att ge sig i kast med stoeliten. Denna gång är det på V75 i Örebro som gäller. Medeldistans med Örjan Kihlström i sulkyn. Dessvärre från spår 12, men vi hoppas på det bästa.
 
Startlistan hittar du här och loppet sänds live i 7:an och kl 18 i 4:an.

Inget är som väntans tider...

I natt har  Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) haft det besvärligt. Att det börjar bli allvar, det märks tydligt. Vi skulle bli mycket förvånade om det inte kommer en fölunge natten som kommer.
 
 

RSS 2.0