She did it again

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) plockade fram sina gamla takter och visade var skåpet skulle stå. Hon tog hand om ledningen och på upploppet lämnade hon sina konkurrenter. Grattis säger vi till tränare, skötare och ägare.
 
 

Tamla Celeber - Mån 25/11- Färjestad - V64-1

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) startar på Färjestad på måndag. Det är andra starten i Marcus Lindgrens regi. Det rör sig om 1 640 auto och i sulkyn Björn Goop.
 

Avelsseminarium

Helgen som gick har uppfödarna varit på avelsseminarium i Knivsta. Vi lyssnade på flera föredragshållare bl a
 
- Remy Nilsson-Hästen i framtiden
- Peter Björnsson-Alebäck
- Görel Nyman-Hur förebygger vi smittspridning
- Anna Sundström Drion-Svensk galoppuppfödare i Frankrike
 
Man lär sig alltid något nytt och träffar intressanta människor.
 
 
 

Katla vilar

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) har nu tagit semester med vila och lerinpackningar, sedan väntar vinterträning för att ladda om till nästa år.
 
 

Katla vill upp

Idag finns Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber )med i travrondens topplista. Hon har inte riktigt tagit tätpositionen men nästa år då ni...
 
 

Tamla till start

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) har bytt tränare och varit borta från tävlingsovalen en tid men nu är det dags för comeback. Detta sker på V75 på hemmabanan Halmstad i stoeliten. Ingen vet riktigt var hon står men hon har enligt rapporterna tränat bra. I sulkyn tränaren själv,  Marcus Lindgren. Vi håller som vanligt våra tummar, denna gång i hemma i soffan.
 
 

Katla femma

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) gjorde en klart bra insats när hon till slut slutade femma i Breedersfinalen. Sluttiden blev 13,2, vilket hon delade med trean och fyran. Vi är nöjda och ser en ny spännande säsong framför oss.
 

Katla Celeber - Sön 3/11 - Eskilstuna - V75-3

Nu är det dags för Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) att ge sig ut i Breeders Crownfinal. Hon startar från spår 9 och har Örjan Kihlström i sulkyn. Uppfödarna är på plats och hejar fram. Vi hoppas förstås på att det blir lite körning där framme så hon kan ta dem till slut.
 
 

Idas papiljotter

Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) har försökt att fixa frisyren själv. Det gick sådär!
Så här blev det efter lite hjälp.
 
 

RSS 2.0