Katla femma

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) slutade femma efter ett tungt lopp i dödens. Hem och slicka såren sedan kommer hon igen.

Faxy von Celeber - Mån 30/9 -Eskilstuna - Lopp 3

Nu är det åter dags för Faxy von Celeber (Order by Fax -Judy Tim) efter en tids uppehåll att äntra ovalen. Detta sker i Eskilstuna från spår 12. Kim Eriksson kör och vi hoppas han ser till att hon travar i två varv.

Katla Celeber - Sön 29/9 - Solvalla - V75-2

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) missade så snöpligt Oaksfinalen. Nu tar hon nya tag och söker revansch i consolation. Vi är där och hejar på och vi önskar alla inblandade lycka till!

Nikki har fastnat på bild

Vi har säkert tagit hundra bilder på Nikki Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) men allt har blivit skräp. Ni som försökt själva vet hur lurigt det kan vara. Antingen vänder de rumpan till eller så vill de undersöka kameran. Fel bakgrund, fel vinkel osv. Här är i alla fall en dagsfärsk bild på Nikki.
 

Travlivet är ibland riktigt surt!!!

 Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) slutade delad tvåa i försöket till Oaks. På grund av att Katla var lägre seedad gick hon inte till Final. Hon gjorde ett fantastiskt lopp och hon hade säkert tjänat fina pengar i en final. Men det får vi ju aldrig veta....

Katla Celeber - Ons 18/9 - Solvalla - Oakskval

Nu är det åter dags för  Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) att ge sig ut i hetluften. Det är Oakskval som gäller den här gången och formen sitter där. Vi vet att mycket kan hända men vi håller alla tummar vi har. Vi är givetvis på plats med en stor påse morötter.
 

Vart ska det sluta?

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) fick en sen lucka och spurtade sylvasst till en fjärdeplats och hon sänkte sitt rekord till 13,0/2 140 auto. Vinnande hagkompisen D'One (Donato Hanover-Giant Diablo) slog svenskt rekord för 3-åriga ston. Klockan stannade på 12,9/2 140 auto. Hur fort kan de springa de små?
 
 

Katla Celeber - Ons 4/9 - Solvalla - DD 1

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) startar på onsdag i Gay Gals lopp, ingående i kriterieserien. Hon startar från spår 3 och motstånd saknas inte. Favoriten tillika hagkompisen D'One startar från spår 2. Vi hoppas på en felfri avgång för Katla som då kan tjäna fina pengar. Lycka till säger vi till alla inblandade.
 

RSS 2.0