Sportbladet

Gissa vem som är på förstsidan i Sportbladet idag!

Hugo Celeber - Ons 31/8 Solvalla - V64-4

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) startar imorgon på Solvalla  i Boko Stables lopp. 40 000 kronor att springa om är det och vi hoppas att han ska få med sig en slant. Givetvis får slanten vara stor, gärna full pott. För det krävs det nog att han kommer iväg bra från sitt tredjespår. I sulkyn som vanligt Tony Wallin.

Starlistan finner du här. Loppet sänds live i TV4 sport.

Nedräkningen har börjat

I vecka kvar till DERBYT!

Bitabs Celeber blev tvåa

Vi är glada idag när Bitabs Celeber (S.J's Photo-Judy Tim) fungerade igår och inte galopperade. Ett tag såg det ut som om han skulle vinna men en av omöjlige Timo Nurmos hästar gick om strax före mållinjen. Men som sagt idag är både Celeber och Bitabs glada.

Time to say goodbye

Igår i samband samband med Solvallatävlingarna så tog vi med oss Katla Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) till Roger Walmanns unghästcamp. En liten bit fick hon sällskap av Destiny Calls (S.J´s Caviar-Miss Pine Chip) och de fann varandra direkt. På plats fanns även D´one (Donato Hanover-Giant Diablo) som blev berömd redan som litet ägg. Spännande miljö för Katla och växa upp i, nu är det bara för oss att hålla tummarna. Vi önskar alla lycka till!

Stochampionatet 2011

När debrynerverna gör sig påminda kan man alltid kika på tidigare prestationer för att förstå hur fantastisk hon är.


Idabel Celeber fyra

Att springa fint på uppvärmningen räckte inte hela vägen. Stockholmsvisiten slutade med en fjärdeplats för Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber). Även om det inte blev någon vinst så trillade 15 000 sköna kronor in på kontot!

Finfin värmning

Vi som kikar på livesändningen från Solvalla har precis fått veta att bästa värmningen inför Dagens Dubbel är Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber)! Men sen ska ju själva loppet travas också...


Bitabs Celeber - Tors 25/8 Örebro - Lopp 9

3-åriga Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) åker till Örebro för ett lopp över medeldistans. I sulkyn sitter tränaren Kjell Wallin och ekipaget startar från spår 4.

Startlistan hittar du här.


DERBYT!!!!

Spännande blev det, men till slut stod Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) som vinnare av sitt uttagningslopp till Derbyt. Travnet berättar mer om hur det gick till.

Stort grattis till ägarna Courant, vi ses den 4:e!

Får vi presentera Logan Celeber

Som vi tidigare berättat så döper vi Amandas avkommor efter geografiska platser. Lämpligt nog heter Kanadas högsta berg Mount Logan. Så numer heter årets föl Logan Celeber (Kadabra-Amanda Celeber).

Foto:Åsa Pernes

Idabel Celeber - Ons 24/8 Solvalla - V64-6

Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) startar på Solvalla i ett lopp för 3-åriga ston. I sulkyn sitter Tony Wallin och distansen är 2 140 meter. "Ida" och Tony startar från spår 9 bakom bilen. Inte världens bästa spår, men vi hoppas på ett bra resultat i alla fall.

Startlistan hittar du här och loppet sänds live i TV4 Sport.

Tamla Celeber - Tis 23/8 Jägersro - V65-1/Derbykval

Mer än spännande lär det bli när Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) för första gången ska möta hingstarna i sin årskull. Hon och Örjan Kihlström har lottats till spår 3 bakom bilen. Stall Celeber önskar stort lycka till!

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport klockan 21.30.

Oplacerat för Einar Celeber

Dessvärre blev det ingen lyckad resa till Romme för Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim).

Einar Celeber - Fre 19/8 Romme - V65-1

Imorgon startar Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim) på Romme. I sulkyn sitter Johnny Takter och ekipaget ska avverka 1 640 meter. Lycka till säger Stall Celeber!

 

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport klockan 21.30.


Odöpt

Han har inte fått något namn ännu. Kanske Ferdinand?


Foto:Åsa Pernes

Tamla mot Derbyt

Ägarna, Courant och tränaren Roger Walmann har bestämt sig för att Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanada Celeber)ska försöka kvala till Derbyt. Det blir spännande för att se hur hon står sig mot hingstarna och nu håller vi tummarna för att hon tar sig vidare till finalen. Lite pirrigt blir det...


Tamla är bäst, ingen protest!

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) vann enkelt i gårdagens start på Sundbyholm. Superlativen börjar ta slut...

Vad du är jobbig..

Här är det Kadabrasonen som är besvärlig mot Order by Faxdottern men han är oftast väldigt snäll mot sin moster. Hon däremot brukar bita honom för att sedan ta skydd bakom mamma.Foto:Åsa Pernes

Tamla Celeber - Fre 12/8 Eskilstuna - V65-1

Så var det dags för den celebraste av dem alla att visa upp sig igen. Denna gång blir det i ett 4-åringslopp på Sundbyholm där Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) och Örjan Kihlström startar från spår 8 bakom bilen.

 

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport klockan 21.30.


Äntligen pengar till Einar Celeber

Efter sju raka nollor i protokollet glädjer vi oss över Einar Celebers (Judy Tim - Express Ride) femteplats på Åmålstrasvet i söndags!

Ingen dräktighet

Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) kommer inte att få något föl nästa år. Trots att vi gjort vad vi kunnat så har Amanda inte blivit dräktig. Sista försöket blev inte ens ett ordentligt försök. Hon släppte ägget tidigt och det var  litet och ynkligt och vi beslutade att låta henne vara i år. Hon behöver nog ett viloår och tar nya tag nästa år.

Laholmstävlingarna

I tre dagar har Logik och Jenny tävlat i Laholm. Tre stycken MSV:C klasser klarade vi av. Men som man skulle sagt på travspråk, det blev bara ägg i raden.

Dressyrträning

Efter att vi varit på trav minst två gånger i veckan den senaste tiden har nu fokus tillfälligt ändrats. Jenny har i dagana tre tränat dressyr för Nina Bengtsson. Veckan kommer att avslutas med tävling i Laholm och vi hoppas på fina galopper. 

Nitlott

Efter att ha kommit hem vid tolv i natt var det dags att kliva upp klockan 6 för att åka och dräktighetsundersöka Amanda. Dessvärre var hon inte dräktig men vi gör ett nytt försök trots att det börjar bli lite väl sent. Förhoppningarna är väl inte så stora på en fölunge nästa år men vem vet.

Idabel tog en tredjeplats

Igår startade Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) i ett Breedersförsök på Hagmyren. Från elftespår blev det fjärde ytter och ut i tredjespår i sista sväng. Hon spurtade bra en bit bakom den ledarduon och sluttiden blev 14.9/2 140 m. Detta innebär också att hon kvalificerat sig till semifinal som går på Solvalla i oktober.


RSS 2.0