Kommande starter

Det surras om start...

Oplacerad Einar

Han såg fin ut igår Einar Celeber (Express Ride-Judy Tim). Trots det slutade han oplacerad. Spurten blev nog en aningen för lång.

Einar Celeber - Tors 24/2 Örebro - V65-6

Torsdagen kommer innebära en tripp till Örebro för vår uppfödning Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim). I sulkyn hittar vi en riktig kändis, Tony Wallin. Så länge vi ägde Einar tränades han av just Team Wallin. Ekipaget startar från spår 7 över medeldistans.

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport med start kl 23.35.


Kvalet avklarat

Treåriga Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) klarade kvalet. Strax efter start blev det trångt och hon slog på en liten galopp. Därefter ställde hon sig och genomförde resten på ett bra sätt. Nu blir det träning ett tag igen och förhoppningsvis så startar hon någon gång i vår.

Idabel Celeber kvalar

Som vi berättade tidigare i veckan galopperade 3-åriga Bitabs Celeber (SJ's Photo - Judy Tim) i sitt kvallopp. Fredagen den 18 februari är det dags för jämnåriga systerdottern Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) att se om hon lyckas bättre. Håll tummarna!

Einar 4:a på Jägersro

7-åriga Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim) tycks prenumera på fjärdeplatser för tillfället. Igår tog han årets tredje under besöket i Malmö. Trevligt att han jobbar på och springer in pengar, men vore det inte en bättre idé ett prenumerera på vinster?


Einar Celeber - Tis 15/2 Jägerso - Lopp 1

Ikväll besöker Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim) Malmö och Jägerso för att tillsammans med kusken Kenneth Haugstad jaga ett förstapris på 40 000 kr. Det är kort distans som gäller, Einar har spår 2 och vi lovar att heja för allt vi är värda!

Startlistan hittar du här.

Galopp

Bitabs Celeber (S:J.´s Photo-Judy Tim) använde sig av fel gångart och då blir man inte godkänd. Det blir att försöka igen.

Bitabs Celeber kvalar

Idag är det årspremiär för oss som uppfödare när treårige Bitabs Celeber (S.J.´s Photo-Judy Tim) ska kvala. Han ska klara tiden 1.25,0 för att få godkänt. Allt detta sker på Sundbyholm före första start. Vi håller tummarna och hoppas att ägarna Kent och Kirsi Belsing (Stall Bitab) ska få en trevlig kväll.

.


Einar Celeber över 1,3 miljoner

Gårdagens besök på Åby resulterade i en sjätteplats och 4 500 kr för 7-åriga Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim). I och med de pengarna gick Einar över 1,3 miljoner i insprugna pengar!

Einar Celeber - Tors 10/2 Åby - V65-6

Sen uppdatering, men ikväll ska Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim) och kusken Kenneth Haugstad till Åby för att jaga ett förstapris på 60 000 kr. Håll tummarna!

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport med start kl 21.30.

Eskilstunabesök

Idag har jag varit på Sundbyholm för att titta på våra hästar när de gick var sitt banjobb. Först ut var Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber). Hon kan vara lite stressad hemma men på banan sköter hon sig exemplariskt. Hon travar bra och är koncentrerad på sin uppgift. Kvalar inom en inte alltför lång framtid.

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) var en fröjd att se. Det verkar som kastrering, veterinärbesök och mer träning har gjort susen. Han har fortfarande en stor gång men travde så mycket bättre. Han får förmodligen inom kort prova sina vingar i ett provlopp.


Summering av janurari

Här kommer, något försenat, en summering av tävlinsgmånaden januari. En ganska lugn månad, några månader fram i tiden hoppas vi att det ska bli lite mer livat med Tamla Celebers 4-åringssäsong, Gabriella Celeber i ny regi och intressanta 3-årsdebuter. Nu ska vi dock inte gå händelserna i förväg, utan hålla oss till det som varit.

Starter under januari
18 januari var Einar Celeber 4:a och fick 7 800 kr
25 januari var Einar Celeber 4:a och fick 8 000 k4

Totalt 2 starter: 0-0-0
Totalt insprunget: 15 800 kr
Genomsnittlig prissumma per start: 7 900 kr


Förtydligande

Daniel vill att det görs ett litet förtydligande angående festbilden på honom och Sara ett par inlägg ner. Med tanke på de enorma antalet besökande på denna blogg (snart är vi nog större än Blondinbella!) vore det ju tråkigt om vi spred missuppfattningar. Därför hälsar Daniel att varken han eller Sara är dvärgar, det ser ut som det på bilden, men det beror bara på att den är tagen ur en dålig vinkel...

Stora tjejer med fina fötter

Häromkvällen var hovslagaren på besök hos de nyblivna 1-åringarna och deras mammor. Både våran Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) och våra vänners Faxy von Celeber (Order by Fax - Judy Tim) lyfte snällt på hovarna efter att ha mutats med lite morötter. De växer så det knakar så att kalla dem "fölen" är numer aningen missvisande. Även mammorna växer, men i deras fall mer på bredden än höjden. Fölningar blir det först i maj och juni, men visst börjar det synas att de är dräktiga.

Rapport från Halmstad

Som vi tidigare skrivit om har nyblivna 5-åringen Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) flyttats till Kari Lädhekorpi. Häromdagen kom MMS med bilder och rapport från skötaren. Gaby har gått sitt första snabbjobb, om än ett lite försiktigare sådant. Start dröjer ett tag, men den som väntar på något gott...

Åh såå snygga

Inför galan för några veckor sedan utlovades bilder på våra tjusiga outfits här i bloggen. Tyvärr bråkade kameran och batteriet "dog" hela tiden oavsett hur mycket vi laddade. Därför hann vi bara ta en bild, men det räckte, vi är sådana fotomodeller att vi alltid visar oss från vår bästa sida...


RSS 2.0