Idabel Celeber - Sön 31/7 Hudiksvall - DD-1

Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) och Tony Wallin ska ge sig ut i Breeders-försök uppe i Hudiksvall. Dessvärre blev det spår 11, men vi hoppas att det går vägen ändå.

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 där sändningen startar kl 17.05.

Starter att glömma

Den här veckan har både Einar Celeber (Express Ride - Jusy Tim) och Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) startat, men vi glömde tyvärr att meddela er. Å andra sidan var båda sist i mål så det kanske lika bra att fortsätta tänka på annat...

Artiklar om Stochampionatet

Travnet
Travronden
Hästmagazinet

Stochampionatet

Som vi tidigare berättat så hade vi en fin helg med Stochampionatet som helgens stora höjdpunkt. Dessvärre glömmer man att ta ordentligt med bilder för att dokumentera det hela, man är så upptagen av nuet. Några bilder kan vi dock bjuda på.

    
Finalen gick som lopp 10. Lite spel loppen före hjälper ju till att fördriva tiden.


  
Isabell Ahlin och Tamla Celeber efter loppet.Det är inte alla(n) som fått stå mellan två Stochampionatsvinnare. Till vänster Tino Ärling med Calamara Donna (Pine Chip-Frost Octopussy) och till höger Isabell Ahlin med Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber)


Gabriella galopperade.

Vi var nere på Jägersro för att heja fram Gabriella Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) men vad hjälpte det. I sista sväng började hon trava dåligt och slog på en galopp. Det blir nog ett veterinärbesök för att kolla om något är fel.

Gabriella Celeber - Tis 36/7 Jägersro - Lopp 12

Efter en fantastisk helg på Axevalla var vi bara hemma i Norrköping och mellanlandade. Idag bjuder Skåne och Malmö på Hugo Åbergs Memorial, en extra V75-omgång samt Celeber-start. Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) och Johnny Takter startar från spår 4. Vi kommer givetvis vara på plats för att heja fram ekipaget!

She did it again

Hon är fantastisk Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber). Tack vare Örjans iskalla körning blev det en rafflande upploppsstrid som slutade med att Tamla Celeber stod som segrare i Stochampionatet 2011!

Bilder och länkar kommer så småningom....

Tamla Celeber - Sön 24/7 Axevalla - Stochampionatet

Imorgon söndag smäller det! Som V65-6 går årets upplaga av Stochampinonatet av sulkyn. Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) är förhoppningsvis revanschsugen efter andraplatsen i kvalet. Örjan Kihlström är tillbaka i sulkyn och vi på Stall Celeber riktar våra lyckoönskningar till kretsen kring hästen!

 

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 där sändningen startar klockan 17.05.


Oplacerat för Bitabs Celeber

Dessvärre blev Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) oplacerad efter galopp i fredagens start på Axevalla.

Idabel Celeber femma

Besöket på Axevalla resulterade i en femteplats och 8 000 kronor för Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber).


Idabel Celeber och Bitabs Celeber - Fre 22/7 Axevalla

3-åringarna Idabel Celeber och Bitabs Celeber startar båda på Axevalla imorgon. Idabel i V65-5 och Bitabs utanför V65-omgången i lopp 13.

V65 sänds i TV4 Sport klockan 21.30.


Liten har blivit stor

Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber). På första bilden är hon 1 år och på den andra 3 år. Fin va?
Den årliga finslipningen.

Som vi rapporterade förra året så bär det av en gång om året till Team Wallin där Allan kör ett jobb med någon av hästarna för att kolla statusen. I år var det Bitabs Celeber (S.J.´s Photo-Judy Tim) som fick ett sista finslipande jobb inför starten på fredag. Kjell Wallin fick hålla till godo med Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber). Allan var som vanligt salig och vi kan rapportera att båda hästarna känns fina inför det som komma skall.
     

Tre till start

Till helgen, på Axevalla har vi tre hästar till start. Så håll ögonen öppna.

Halmstad

Förra veckan var i och hälsade på släkten i Halmstad. Förutom att gå på trav så och passade vi på att göra ett besök hos Stall Lähdekorpi. Tekniken har inte riktigt fungerat (SBSfel) så därför har publiseringen av korten dröjt.
Allan Nilsson, Alice Nilsson, Carina Johansson (bakom staketet), Jenni Widman, Oskar Nilsson och Per Nilsson i sällskap med Gabriella Celeber och Wal di fiemme.

Fredagen var travfri men Stosprintfinalen var vi ju tvungna att se.

Roger Walmann uttalar sig om andraplatsen

Travnets rapport från Stochampionatskvalen.

Tamla tvåa i stochampionatskval

Jaha , då åkte hon på pumpen vår Drottning. Hon hamnade sist och fick ett första varv i vida spår. Väl framme i ledningen fick hon inte vara helt i fred och även om hon gjorde ett bra upplopp så kunde Nettan Palema (Gidde Palema-Hanna Hebre)spurta ner henne. Hon är i final och den ser vi fram mot.

Bitabs på gång

Bitabs Celeber (S.J.´s Photo-Judy Tim)har haft problem med nackspärr och har fått hjälp med att lägga en kota tillrätta och därefter ett antal massageomgångar. Han har dessbättre kunnat vara i full träning så gott som hela tiden. Nu får vi hålla ögonen öppna för snart dyker han upp i någon startlista.

Femteplats för Hugo Celeber

Gårdagens tävlingar på hemmabanan resulterade i femteplats och 3 000 kr för 4-åriga Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim).

Tamla Celeber - Fre 15/7 Axevalla - V65-1

Så har det äntligen blivit dags för uttagningsloppen till Stochampionatet 2011. Vår stjärnuppfödning Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) kommer att köras av Johan Untersteiner. Ekipaget har lottats till spår 6 bakom bilen och vi önskar förstås kretsen kring hästen stort lycka till!

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport klockan 21.30.

Hugo Celeber - Tis 12/7 Eskilstuna - Lopp 6

Ikväll startar Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) och Tony Wallin från spår 8 över medeldistans hemma på Sundbyholm.

Startlistan hittar du här.

På tal om nitlotter

Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) tog visserligen starten på Halmstad i torsdags, men det är ju på upploppet det gäller. Och när ekipagen kom till just upploppet tog bensinen slut och Gabriella sjönk som en sten genom fältet.

Nitlott

Vi hade sett fram emot att kunna rapportera att Amanda Celeber (Express Ride - Judy Tim) var dräktig med Cantab Hall. Dräktighetsundersökningen visade dessvärre att så inte är fallet, så nu blir det ett nytt försök.

Travnet rapporterar

Som vi berättade igår är Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) är såld, vilket travnet.se uppmärksammar.


Gabriella Celeber - Tors 7/7 Halmstad - V65-5

Efter segern senast hoppas vi på att 5-åriga Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) fortsätter visa fin form. Denna gång blir det start på Halmstad med Björn Goop i sulkyn.

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport där sändningen startar kl. 21.30.

Katla Celeber såld

Vi har i dagarna sålt vårt ettåriga sto Katla Celeber (Look de Star-Amanda Celeber) till Stall TP (Thomas Persson). Det tycker vi är trevligt då han satsar stort med siktet inställt på framtida avel. Först ska hon dock förhoppningsvis fira framgångar på tävlingsbanan hos Roger Walmann.

Vi önskar alla inblandade lycka till!


Foto: Lotta Isacsson

Växande föl

Alla ni som försökt att ta kort på ett föl vet att det inte är så lätt. Här får ni i alla fall se den lille Kadabrasonen.

  

Storasyster och lillasyster

Förra året fick Tamla Celeber (Cantab Hall- Amanda Celeber) ett stort pris och i  år fick Idabel Celeber (Gentle Star- Amanda Celeber) ett litet pris.

100.000 kronor till Idabel Celeber

Resan till Sundsvall blev en riktig succé. Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) och Tony Wallin vann E3 Consolation med 100 000 kronor i förstapris. Ekipaget hittade ganska snart andra par ytter och därifrån vann hon övertygande. Tiden slutade på 15,9. Vi är mycket nöjda och glada och vi skickar ett TACK till Team Wallin som gjort ett bra jobb.

RSS 2.0