Logan Celeber

Här har Logan Celeber (Kadabra-Amanda Celeber) fått syn på en tjej så det är inte underligt att mamma Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) har henne under uppsikt.

Globen

Idag åker delar av Celeberfamiljen till Globen och förkovrar sig i dressyrens sköna konst.

Hugo slutade trea

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) hade spår åtta på tillägg, kom iväg trevande och var nog sist in i första kurvan. På sista bortre lång sände kusken iväg honom och han tuggade och gick ända in i mål. På vägen sprang han om alla utom två. Ytterligare ett fall framåt för vår springare.

Hugo Celeber - ons 23/11 Solvalla - Lopp 3

Idag startar Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) på Solvalla. Han startar på tillägg och har spår 14. Läget är väl inte det bästa men mirakel har hänt förr. Vi får lita på att kuskens flyt håller i sig och att det slutar med en framskjuten placering.


Hugo med sin ständiga följeslagare Ingela.

Resultat Gabriella

Sedan senast vi skrev så har Gabriella Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) varit ute och tävlat två gånger. Första gången var det V75 som gällde och där slutade det med en nolla i raden. Därefter var hon ute i ett lopp i veckan och slutade fyra. Så kan det va..

Inga hästar men....

Ni kanske tror att vi på Stall Celeber har tröttnat att blogga men så är inte fallet. Jenny och Allan har varit i Sydafrika på semester och Sara är i Västafrika i sex veckor och åker med rosa bussarna. Det är därför bloggandet har hamnat i skymundan. Vi har inte ens sett en häst men vi har haft andra trevliga möten,  "Stora Möten".


Gabriella Celeber - Lör 12/11 Solvalla - V75-5

Lite förvånade blev vi när vi fick veta att Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) ska starta i V75-finalerna på Solvalla nu på lördag. Men vem vet, hon var ju knappast favorit när hon vann på V75 i våras så det kan ju gå vägen den här gången också.

Startlistan hittar du här och loppet sänds live i 7:an där sändningen startar 17.00 samt i ett sammandrag i TV4 klockan 18.00.

Spår 9 för Tamla Celeber

På torsdagen blir det till att start från ett svårt läge för Tamla Celeber (Cantab Hall - Judy Tim). Vi vill ändå önska Courant och Team Walmann ett stort lycka till!

Startlistan finns på Travnet.

Besök i Eskilstuna

I helgen gick Breeders Crown av stapeln. Fredagen innehöll föreläsningar, rixhästauktion och slutligen en riktigt hejdundrande fest på kvällen. Som vanligt när det gäller Sundbyholmstravet så sparades det inte på krutet. Lördagen följdes upp av fina tävlingar med de bästa unghästarna i årets sista batalj.

   

Att Världen är liten det vet vi och blir ständigt påminda om det. Vi träffade i helgen Peter Jansson som ägde Tamlas mormors mor Cissus som tävlingshäst. Hans äldre släkting bodde i Svärtinge och drev om jag minns rätt ett skrädderi här. Så kan det va!
Tamla till Frankrike

Travnet rapporterar vidare om Tamla Celebers (Cantab Hall - Amanda Celeber) äventyr i vida världen. På lördag åker hon och hennes skötare till Frankrike. På torsdag sker första starten på fransk mark.

Ny galopp

Galopper tycks vara veckans tema. Denna gång var den Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) som kastade sig i galopp bakom bilen.

Gabriella Celeber - Tors 3/11 Åby - Lopp 9

Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim), som vi har i träning hos Kari Lähdekorpi, åker till Göteborg för att visa upp sig. Hon och Maija Lähdekropi startar från spår 2 över kort distans. Vi håller tummarna och hoppas att hon har gått framåt med några lopp i kroppen.

Startlistan hittar du här.

Judy får ta hand om alla

Judy Tim (Lindy´s Crown-Cissus) är världens snällaste häst och en god mor och mormor. Hon delar med sig till alla små hästar.
  

Galopp för Bitabs

Efter att som favorit tidigt avancerat till dödens så slog Bitabs Celeber (S.J´s Photo-Judy Tim)på en galopp halvvarvet kvar. Snopet och tråkigt men så kan det gå.

Femteplats för Hugo Celeber

Gårdagens besök på Mantorp resulterade i en femteplats för Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim). På sista borte långsidan och in i sista kruvan såg det bra ut, men sen kroknade han lite på slutet. Det kunde konstateras att han inte är i riktig toppform, men att det trots allt var en godkänd insats.

RSS 2.0