Vi väntar...

Vi väntar på årsdebuter, vi väntar på bra brunster, vi väntar helt enkelt på en ny travsäsong och Judy Tim hon väntar hon också.


Foto: Åsa Pernes

Alvena Ulvea säljs på Elitauktionen

Som häst nummer 81 kommer Alvena Ulvea (Pine Chip-Clara Celeber) att säljas. Vi kommer att åka dit och titta på henne. Hoppas ni gör det också!

On Track Mosquito galopperade

Belinda Celebers (Pearsall Hanover-Judy Tim) förstfödde On track Mosquito galopperade idag. Det är bara att ta nya tag och komma igen.

Hugo har lagt in en växel till

Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) är ju hos avvecklande Kari Lähdekorpi och vässar formen. Mycket långsamkörning har det blivit då han besvärats av en liten knöl som suttit illa till. Gamasherna har tryckt på den lilla knölen men nu hoppas vi att den är ett minne blott. Så nu går det undan....

Programridningspremiär

Jackson X (Friendship-Jacky-Bernstein) har varit ute på äventyr och gått ett LB:3-program. Han skötte sig med den äran och brydde sig inte om miljöombytet. När det gäller programmet så tuffade han på men behöver slipa lite på formen.

I vanlig ordning så var det inte länge sedan han såg ut så här.

Säsongspremiären närmar sig för Idabel Celeber

Under fjolåret sprang dåvarande 3-åringen i Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) in 271 500 kr i Team Wallins regi. Efter det har det blivit lite vila samt rejäl vinterträning. Idag har vi fått rapporter om att "Ida" gått ett provlopp. Allt kändes fint och det mesta tyder på att det blir säsongspremiär inom kort.

Bitabs galopperade igen

Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) galopperade igen. Hans historia sedan tidagare är att man ej har kunnat flytta eller driva på honom i starten eller i sista sväng. Det får nog lånekuskarna tänka på.

Idabel gick banjobb

Idag när vi var lediga från våra skrivbordsjobb så åkte vi och tittade på Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) när hon gick ett banjobb. Detta skulle ha hänt redan i fredags men vädret satte då stopp för våra planer. Efter sista starten i höstas fick hon en ordentlig vila och blev också ordentligt genomgången och lite behandlad. Nu är hon ordentligt på gång och hon kommer säkert göra en bra säsong.


Allan väntar på påskharen men fick nöja sig med en fin häst. Sedan ville han hjälpa
till och det fick han (men vi höll ett öga på honom).

Bitabs galopperade

Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) såg lysande ut i värmningen. Han gick iväg bra men något trevande så när Jorma flyttade ner honom till innerspåret kom galoppen. När Bitabs galopperar då brukar han hålla på ett tag och så även idag. Han kommer igen!

Bitabs Celeber - Fre 6/4 Eskilstuna - Lopp 3

Det är dags för Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) att göra debut i Nurmos regi. Det blir medeldistans, volstart, spår 9 och Jorma Kontio i sulkyn.

Hoppkurs

Jackson (Friendship-Jacky) har börjat i en riktig hoppkurs och han tar verkligen tag i grejorna. Riktigt kul tycker han att det är. Kul tycker tycker också ryttaren Ulrika Nordensvan att det är.


Snart är det igång

Det har varit Celeberfritt ute på travbanorna sedan Gabriella Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) lade skorna på hyllan. Nu är våren här och det börjar röra på sig ute i stallarna. Fyra uppfödningar har vi som ska ut och tampas med konkurrenterna och förhoppningsvis förgylla sina omgivningar,

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) - Kari Lähdekorpi
Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) - Kjell wallin
Bitabs Celeber ((S.J.´s Photo-Judy Tim) - Timo Nurmos
Tamla Celeber (Cantab-Hall-Amanada Celeber) - Roger Walmann

Först ut är Bitabs Celeber som startar på långfredagen. Mer om detta senare.

RSS 2.0