Tråkiga nyheter

Idabel Celebers (Gentle Star-Amanda Celeber) karriär är över. Hon skulle starta på onsdag på Solvalla. Kjell Wallin var lyrisk över hur hon kändes och vi kände oss upprymda att få åka och se henne tävla igen.  Igår skulle hon ut och röra på sig och plötsligt blev hon halt igen och idag är benet svullet. Detta är för oss alla inblandade väldigt tråkigt och vi har alla känt att hon hade mycket mer att ge på tävlingsbanorna.
 
Nu sätter vi plan B i verket och tar hem henne och börjar leta avelspartner och på honom har vi nästan inga krav alls. Han ska bara vara ung, vacker och talangfull.
 
 
 
 

GOD JUL!

Vi på Stall Celeber önskar en riktig God Jul.
 

Idabel mot start

Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) gick ytterligare ett banjobb och är nu klart för start. Vi kastar oss ner i propphäftet med förtjusning och förhoppningar.
 

Tamla siktar mot Elitloppet!!!

Kretsen kring Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) tänker satsa mot Elitloppet 2013. Känn på den ni......

Tamla nominerad till årets Guldsto

Solvalla genomför sin andra travgala. Även detta år är Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) nominerad till Årets Guldsto. Förra året tog hon hem titeln, kan det upprepas i år?
 
 

Tamla nominerad till årets sto

Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) är nominerad till Årets sto. Vem som vinner får vi veta i början på januari.

Inga pengar....

Helsyskonen Gabriella och Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) hade ingen lyckad dag på travet. Eller som det är för de flesta, inga pengar med hem.

On Track Mosquito galopperade

On Track Mosquito  (Opus Viervil- Belinda Celeber) galopperade i ledningen på sista långsidan. Det är bara att komma igen. Första segern är nära.
 
 

Syskonen Celeber startar på Åby 10/12-Lopp 5 och 8

Helsyskonen Gabriella och Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) startar på Åby. Vi håller tummarna, det kommer att behövas. Vi önskar alla lycka till.

On Track Mosquito - Bollnäs lör 8/12 - lopp 1

On Track Mosquito (Opus Viervil- Belinda Celeber) startar idag på Bollnäs efter 5 månaders träning samt tränarbyte. Det sker i ett P21-lopp,  från spår 1. Vi önskar alla berörda lycka till.

Ja då var det vinter igen....

 

Ägarträff hos Walmann

Nu i helgen var det ägarträff anordnad av Stall Kenny hos Team Walmann. Katla Celeber (Look de Star-Amanda Celeber) fick visa upp sig för sina delägare. Mer att läsa om det hos Stall Kennyfinns det här.

Tamla nominerad till årets sto

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) är för tredje året i rad nominerad till årets sto. Vi håller så klart tummarna och hoppas på att de som röstar har saker och ting klart för sig.
 

RSS 2.0