Hugo galopperade

Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) galopperade redan i starten och Tony kände direkt att något hänt. Förmodligen har han slagit på sig men vi får avvakta och se om det kan vara något annat också. Ompyssling alltså!

Hugo Celeber - Mån 30/1- Eskilstuna - V5-5

Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) startar imorgon på hemmaplan. Som vanligt från spår tolv, det är fjärde loppet i rad som han fått spår elva eller tolv. I sulkyn Tony Wallin som tillsammans med Hugo får sätta dem på plats på upploppet.

Gabriella Celeber såld!

Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) är som vi tidigare antydde såld. Hon har sålts till RyKa Stable i Eskilstuna. Håkan Karlsson håller i rodret och vi önskar dem lycka till.

Gabriella oplacerad

Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) slutade igår oplacerad. Det gick nog lite för fort i början. Sedan åkte hon till ett nytt hem.....

Gabriella Celeber - Ons 25/1 Solvalla - V86-7-DD1

Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) kommer att starta på Solvalla imorgon. Hon är med och gör upp om 60 000 kronor. Med framspår är hon säkert med och tampas om ledningen och i sulkyn Björn Goop.

Dagens annons

Denna annons går att läsa i fackpressen idag, även om den skulle ha varit redan i tisdags.


Gala nummer tre

Vi fick i dagarna ytterligare en inbjudan till en travgala. Denna gång är det Solvalla som bjuder upp till fest. Samtliga tränare, ägare, uppfödare och skötare till nominerade hästar är inbjudna. Det tycker vi är ett trevligt initiativ. Vinnarna utses genom omröstning, så nu är det bara att gå in på Solvallas sida och rösta på "bästa hästen".

Gabriella Celeber 6:a i Halmstad

Efter två galahelger blev det en tillfällig paus och ett återbesök i vardagen. Igår blev vår Kari Lädhekorpi-tränade Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) 6:a på sin hemmabanna.


Galarapport

Vi hade väldigt trevligt på galan i fredags. Vid vårt bord satt det bara trevliga människor allt från uppfödare, kuskar, tränare till olympier. Några var prisutdelare och några var pristagare.

    
Först har vi skridskoåkaren Daniel Friberg med sin Kristina Juric. Ulla Fredlund delade ut priset (tillsammans med Daniel) till "Årets kallblod" och till bordet hade hon den flerfaldige OS-mästaren Markus Oscarsson, även han prisutdelare.
 
  
Allan hade en dam på var sida. Till vänster Maria Lejon och till höger Jenny Karlsson. Johnny Takter delade ut pris ihop med Christer Fuglesang till årets komet och hade Lotta Strand till bordet.

Årets sto 2011

Förra helgen blev Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) utsedd till Årets sto vid Sundbyholmstravet. Storasyster Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) ska såklart vara värre så igår sopade hon hem titeln Årets sto vid den nationella travgalan på Rondo i Göteborg. Grattis till Tamla, hennes skötare Isabell, ägarna hos Courant och Team Walmann!

Och TV-sändningen...

I det tidigare inlägget om kvällens travgala missade vi att informera om att galan sänds i TV. Närmare bestämt klockan 21.30 i TV4 Sport. Och så kan man såklart se den live hos ATG Live.

Gabriella Celeber - Mån 16/1 Halmstad - V65-4

Efter en månads frånvaro från tävlingsbanorna är det dags för Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) att komma ut och visa upp sig igen. Detta sker på hemmabanan i Halmstad där det bjuds på ett lopp över kort distans. I sulkyn sitter Johnny Takter och ekipaget har lottats till spår 12.

 

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Sport där sändningen startar kl. 22.15.


Travgala nummer två

Idag bär det av mot Göteborg och årets andra travgala. Vi kan bara hålla tummarna och hoppas på att Tamla Celebers (Cantab Hall-Amanda Celeber) meriter under 2011 räcker till ett pris.

Prispresentation

Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber)fick den här glashästen på galan i lördags och skålarna fick mamma Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) i pris som årets treåring respektive årets fyraåring på den tiden det begav sig. Blommorna fick vi också och de fick bada.

  

Årets andra pallplacering för Hugo Celeber

Idag besökte Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) och tränaren Kjell Walllin Färjestad. Besöket resulterade i en tredjeplats och 8 000 kronor. Då kan Hugo stoltsera med en andraplacering förra veckan och en tredjeplacering idag. Det måste väl betyda att det är dags för vinst nästa gång?

Idabel Celeber årets sto på Sundbyholmstravet

Gårdagens gala resulterade i ett pris till Stall Celeber. Nyblivna 4-åringen Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) segrade i klassen "Årets Sto". Dessutom vann Idabels skötare Ingela Klitthed titeln "Årets skötare" och slutligen blev Tony Wallin "Årets kusk".  Nu håller vi tummarna för att det blir pris även nästa helg.


Hugo Celeber - Ons 11/2 Färjestad - V4-2

Vår nyblivna 5-åring Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) åker till Karlstad på onsdag för att delta i lunchtravet. Efter den fina insatsen senast hoppas vi att Hugo kan göra något bra från spår 11 över lång distans.

TV-sändningen startar i TV4 Sport kl 12.00.

Årets första Travgala

Ikväll är det dags för den årliga travgalan vid Sundbyholms-travet. Vår Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) är nominerad till såväl Årets 3-åring som Årets sto. Som de stolta ägare och uppfödare vi är kommer vi givetvis att vara på plats under kvällen. Vi håller tummarna och hoppas att vi får med oss åtminstone något pris hem.

Stolt Cantab Hall

En viss Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) höjer Cantab Halls listplacering i Svenska hingstchampionatet. Han är nog nöjd.Stolt Logan

1-årige Logan Celeber (Kadabra-Amanda Celeber) är stolt över sin far som toppar avelshingstlistan över två- och treåringarna i Nordamerika. Vad månde det bliva?


20 000 kr till Hugo Celeber

Igår startade Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) på Solvalla. Från sitt 12:e spår hamnade han långt ner i kön och i sista sväng attackerade han i vida spår. Han spurtade riktigt duktigt och hann fram till andraplatsen. En trevlig inledning på 2012, vi hoppas att det fortsätter i den stilen!


Hugo Celeber - Sön 1/1 - Solvalla - V65-5 - DD1

Nyårsdagen startar Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) på Solvalla. Spår och vädergudarna är dock inte på vår sida så några större förhoppningar har vi inte. Men en nyårshälsning vill vi skicka till er och det är Hugo som står för blomman.

Foto: Åsa Pernes

RSS 2.0