Flera sommarbeten

Här är Logan Celeber (Kadabra-Amanda Celeber) med sina kompisar.
  
 

Startlistan ut till Hugo Åbergs

Tisdagskvällen bjöd på lottning till nästa veckas givna höjdpunkt: Hugo Åbergs Memorial! Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) fick nummer 4 bakom bilen. Precis som sist kommer Torbjörn Jansson att köra. I Travrondens artikel hittar ni hela startlistan.

Idabel skadad

Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) slog upp sin gamla skada igen. Nu är hon hemma hos oss och går på bete. Idag är framtiden oviss och kariären kan vara slut.
 
 
 

Startfältet klart till Hugo Åbergs

Titelförsvarande Lavec Kronos knep sista platsen i årets upplaga av Hugo Åbergs rapporterar Travnet. Det är inga duvungar som Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) ska möta. I startfältet finner man flera deltagare från årets Elitlopp. Det lär inte bli enkelt för Tamla, men det kommer säkerligen bli oerhört spännande.

Hugo sexa

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) klarade en galopperande häst i starten. Hamnade sist och hittade först inte fritt men avslutade sista biten riktigt bra. Minus till ägarna som satt hemma och tittade på ATG live och tittade på fel häst. Trodde ända till i morse när vi pratat med Stefan Persson att Hugo galopperat på upploppet.

Glädjande besked nr 2

Trogna bloggläsare har kunnat följa våra försök att få Amanda Celeber (Express Ride - Judy Tim) dräktig. För en månad sen kunde vi äntligen rapportera att det fanns ett litet foster. Detta var dock enbart några veckor efter att Amanda blivit seminerad. Igår var hon därför på en ytterligare kontroll där det konstaterades att hon fortfarande var dräktig. Om allt fortsätter att löpa på som planerat så får Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) ett helsyskon våren 2013!

Glädjande besked nr 1

Vår klarast lysande stjärna, Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber), är enligt Travronden klar för start i Hugo Åbergs. Loppet går på Jägersro om knappt två veckor. Givetvis kommer de stolta uppfödarna att vara på plats för att skrika sig hesa när hästarna kommer in på upploppet. 

Kjell Wallin 60 år

Ännu en gång grattis Kjell! 
 

 

Hugo Celeber - Fre 20/7 Axevalla - Lopp 13

Efter tredjeplatsen senast ska det bli spännande att se vad Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) kan hitta på. Han startar på Axevalla, det är medeldistans, autostart och 25 000 kr i förstapris. Han kommer att köras av en ny bekantskap, nämligen Sofie Ericsson. Vi önskar ekipaget stort lycka till!

Fin tredjeplats för Tamla Celeber

För första gången mötte 5-åriga Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) den äldre eliten. Och hon gjorde sannerligen inte bort sig. Hon gick i mål som 3:a i Årjängs Stora Sprinterlopp, till synes med krafter kvar. Nu hoppas vi på start i Hugo Åbergs!

Tamla Celeber - Lör 14/7 Årjäng - V75-3

Veckan V75-omgång bjuder på den årliga upplagan av Årjängs Stora Sprinterlopp. Som namnet antyder är det kort distans som gäller och med spår 3 bakom bilen hittar vi Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber). Det är riktigt tufft mostånd och det ska bli roligt att se vad hon går för. Eftersom Örjan Kihlström gör Orecchetti får Torbjörn Jansson hoppa upp bakom Tamla. Senast han gjorde det blev det seger i E3, denna gång lär det bli aningen knepigare, men vi lovar att hålla tummarna.
 
Mer om loppet kan ni läsa i Aftonbladets intervju med Roger Wahlmann.
 
Loppet sänds live i TV4 samt i ett sammandrag kl 18 i samma kanal.
 
 

Hugo trea

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) startade från tillägg och tuggade på hela vägen i sörjan och slutade på en tredje plats. Han såg ut att trava riktigt bra. Vi ser fram mot nya starter.

Hugo Celeber - Sön 8/7 Eskilstuna- V64-2

På söndag är det dags för Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) att göra ett försök på tävlingsbanan. Han åker till Eskilstuna för att starta med tillägg över lång distans. Det är spår 11 som gäller och i sulkyn sitter en gammal bekant; nämligen Tony Wallin.

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 klockan 18.00.

Logik skötte sig

Resan till Falkenberg var lyckad, vi lyckades skrapa ihop 65 % respektive 63 %. Ritterna var ett klart fall framåt och i stallet var det lite compact living.

Ny transport

Den nya transporten har kommit och den har även gjort sin första långtur.


Tamla god tvåa

Efter att första varvet inte gått så fort så gick det rasande fort till slut. Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) som låg andra ytter nådde inte fram till ledande Merger Blue Chip. Tamla klockades på 07,5 sista 800 metrarna. Vi ser fram mot nästa lopp.


RSS 2.0