Falkenberg

Ibland när vi inte följer våra travhästar, händer det att vi åker ut och tävla lite dressyr. Nu är ett sådant tillfälle och det är dags för Logik V och Jenny att åka på meeting. Några Msv blir det och här behövs det verkligen att NI håller tummarna.

Tamla Celeber - Tors 28/6 Åby - V65-6

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) har kurerat sig efter halsinfektionen och ska återigen ge sig ut på travbanan. Det blir i ett stolopp på Åby på torsdag där Örjan och Tamla startar från spår 7. Kort distans och 100 000 kr i förstapris är det som gäller.

Loppet sänds i TV4 Sport där sändningen startar kl 21.30.

Glad Midsommar!


Dräktigt

I alla fall en början.Cantab Hall-Amanda CeleberVirus!

Vi har haft virus på datorn, vi har haft galoppvirus, nog om detta......

Hugo Celeber - Ons 13/6 Tingsryd - V86-3

Efter förra veckans galopp tar Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) och Stefan Persson nya tag. Onsdagen bjuder på en resa till Tingsryd där de startar spår 4 bakom bilen. Heja, heja!

Startlistan hittar du här och loppet sänds live i TV4 Sport cqa 19.50.

Försvarsmekanism?

Vi har inte skrivit något om hur det fick för Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) trots att det är flera dagar sen han startade. Det kan bero på att vi försöker fötränga det hela. Galopp i starten och därefter diskad...

Lugnande besked angående Idabel Celeber

Häromveckan blev ju 4-åriga Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) struken p.g.a. ett svullet ben. Hon behandlades och sedan blev det en nervös väntan innan det kunde konstaterats hur allvarligt det var. Men nu har det kommit lugnande besked från Eskilstuna och Team Wallin. Idabel är på bättringsvägen och kommer förhoppningsvis vara tillbaka på tävlingsbanan relativt snart.

Bitabs Celeber - Fre 8/6 Solvalla - Lopp 5

Sist blev det en tredjeplats under Elitloppshelgen för 4-åriga Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim). På fredag är det dags igen. Denna gång är det spår 3 över medeldistans som gäller. Jorma Kontio håller i tömmarna. Vi önskar ekipaget samt tränare, skötare och ägare stort lycka till!

Startlistan hittar du här.

Hugo Celeber galopperar vidare

Inte heller igår lyckades Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) hålla sig i rätt gångart. Han blev diskvalificerad efter att ha galopperat. Det är bara att ladda om och komma igen.

Nu kan vi inget annat än att hoppas

För andra gången den här säsongen har Amanda Celeber (Express Ride - Judy Tim) seminerats. Nu blir det till att vänta ett par veckor innan det är dags för dräktighetsundersökning. Amanda är betäckt med Cantab Hall så förhoppningsvis blir det ett litet helsyskon till Tamla Celeber nästa vår.

Hugo Celeber - Tis 5/6 Jägersro - V5-4

Så har det blivit dags för vår Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) att ge sig ut på travovalen igen. Denna gång åker han till Malmö och startar med tillägg över medeldistans. Det är spår 13 som gäller, Kenneth Haugstad sitter i sulkyn och vi hoppas att Hugo kan hålla sig i trav.

Startlistan hittar du här.

RSS 2.0