Faxy in action

Faxy von Celeber (Order By Fax-Judy Tim)har det bra hos sin tränare Joakim Wallin som tycker hon känns jättefin och lovande. Här har hon redan tagit täten. Ägarna hälsar på och myser med henne varje vecka.


Foto:Jessica Thell

Tandläkartider

Idag var det Amanda Celebers (Express Ride-Judy Tim) tur att åka till tandläkaren.

På väg att somna in...Redo med ryckhuva och allt....Resultatet då?Lite överbettesslitning längst fram båda sidor i övrigt bra.

Vi träffade en som inte hade samma tur....


Ett besök hos Katla

På väg hem från Upplands Väsby passade vi på att hälsa på Katla Celeber (Look de Star-Amanda Celeber). Hon har växt och om vi får säga det själva så är hon väldigt fin.


Gabriella såld igen

Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) är såld till Robert Lindström. Planen är att hon ska betäckas med Viking Kronos. Så nu håller vi tummarna för att hon ska bli dräktig.

ASVT Årsmöte

I helgen var vi på årsmöte med alla uppfödare. Mötet var ibland lite turbulent som ett årsmöte ska vara. Efterföljande gala på kvällen var i vanlig ordning välarrangerad och trevlig. Ingen kan förgylla en fest som ett gäng uppfödare.

Avelsvärdering

Idag har Stall Celeber varit på avelsvärdering i Axevalla, så här kommer några bilder.

  

  

Gabriella Celeber lyckades inte upprepa succén

Igår var Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) i Mantorp tillsammans med kusken Tony Wallin. Efter vinsten i senaste starten fanns det goda förhoppningar. Resultatet blev helt ok, en femteplats och några tusenlappar in på kontot.

Premiechansningen

Både Katla Celeber (Look de Star-Amanda Celeber) och Faxy von Celeber (Order By Fax-Judy Tim) är anmälda till Premiechansningen. Så än finns det hopp och förmodligen ett stort sådant!


Här tampas de med varandra sommaren 2010 under uppsikt av Mariano.

Jackson hos tandläkaren

Jackson X (Friendship-Jacky-Bernstein) har varit på kontroll hos tandläkaren och han fick ta bort en mjölktand som inte hade släppt. I övrigt såg allt bra ut.  


Gabriella Celeber - Mån 5/3 Mantorp - Lopp 8

Efter succén senast sticker Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) till östgötska Mantorp för ett lopp över kort distans. Spår 10 är det som gäller och i sulkyn sitter Tony Wallin. Stort lycka till önskar vi på Stall Celeber!

Startlistan hittar du här.

RSS 2.0