Tamla Celeber drabbad av halsinfektion

Travnet rapporterar att det konstaterats att Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) har en halsinfektion. Nu blir det därför vila innan hon kan starta igen. Tråkigt, men sånt är travlivet.

Två tredjeplatser

Både Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) och Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) var favoriter i sina lopp. Båda två gjorde två riktigt bra prestationer och det slutade med två hedrande tredjeplatser. Tamla gick 10,7/1 609 och Bitabs sluttid blev 12,7/1 609. Ägare, tränare, skötare och kuskar var nöjda med sina hästar. Nu får vi hoppas att de har tagit sina snabba rundor på ett bra sätt och ser fram mot en trevlig fortsättning.

Tamla Celeber - Lördagen 26/5 - Solvalla - V75-3

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) provar lyckan i Stoeliten - Lady Snärts lopp, 1609 auto och motståndare saknas inte. Som vanligt Örjan Kihlström i sulkyn. Vi önskar ett stort lycka till alla inblandade.

Bitabs Celeber - Lör 26/6 Solvalla - Lopp 1

Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) har varit borta en stund och tränat på. Den här gången startar han på Elitloppslördagen i ett examenslopp för Wångenelever. Kör gör Viktor Lyck och vi hoppas att han kan få honom att TRAVA! Och till övriga kretsen runt hästen önskar vi lycka till!

Amanda är inte dräktig

Vår travvecka på dekis fortsätter. Inte nog med att Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) inte är dräktig hon lyckades trampa mig på foten, så lite aj,aj och oj,oj är det allt.

Dräktighetsundersökning av Amanda

Idag på morgonen ska Amanda dräktighetsundersökas. Hoppas, hoppas!

Logan Celeber på bete

Logan Celeber (Kadabra-Amanda Celeber) har vuxit och blivit en stilig hingst, säkert vackrast i Sverige. Han är nu släppt på bete och är förstås kung i flocken.
Hugo galopperade

Vi säger så här - inte en fot rätt!

Hugo Celeber - Tis 22/5 - Halmstad - V4-4

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) debuterar i ny regi. Loppet är på 2 140 volt och Hugo står på tillägg. Kör honom i lopp för första gången gör Stefan Persson. Vi håller våra tummar!

Idabel struken

Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) är svullen i ett ben och måste strykas. Vi är lite oroliga nu att det ska vara något allvarligt.

Idabel Celeber - Mån 21/5- Årjäng - V65-6-DD2

Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) ska starta i ett riktigt lopp, även om det är långt hemifrån. 2 140/m, volt med tillägg. Idabel står på första volten, spår 4 och vi hoppas att tilläggshästarna bara ser ryggen på kusken Tony Wallin.

Till salu

Nu har Stall Celeber investerat i en ny hästtransport och har därför ett välskött Umesläp A35, årsmodell 2000 till salu. Totalvikten är på 1 350 kg, sulkyfästen. Släpet är privatägt.

    
Till släpets främsta meriter räknas transport av alla Celeberföl.

Bete

Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) har nu fått gått ut på bete med några av sina kompisar. Att hela tiden röra på sig är gott för själen och livmodern.


Besök

Här om dagen kom Joakim Wallin till Tina och Mariano för att hämta en häst. Med i bilen var ägaren till Faxy von Celeber (Order By Fax-Judy Tim) Johan Nilsson och hans dotter Anna. De ville se och träffa Faxys mamma Judy Tim (Lindy's Crown-Cissus) och syster Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim). Det är kul när någon är så intresserad och engagerad. Det värmer.

Tamla väljer stoeliten

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) väljer att gå ut i stoeliten elitloppslördagen. Vi kommer  att vara på plats och heja fram henne. Det behövs nog för det kommer säkert att vara några monster från Frankrike på plats.


Faxy provar banan

Faxy von Celeber (Order By Fax-Judy Tim) har varit inne på Mantorp och provat på banan. Tränaren är nöjd med hennes spring i benen och dessutom fascinerad av hennes aptit.


Tamla med bukett


Amanda är inseminerad

Ett dygn efter att vi lämnat Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) på seminstationen var hon redo för att insemineras. Kanske får vi hämta hem henne imorgon, sedan väntar ca två veckors spänning.

Vilken årsdebut!

Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) har gjort sin årsdebut, och som hon gjorde det. Först överraskade hon alla med att ta starten, sedan var det aldrig något snack om saken hon behöll ledningen ända in i mål. Fortsättning följer.....

Amanda är lämnad på seminstation

Nu ligger ödet i Kerstin Darenius händer. Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) brunstar ordentligt och hon har fått åka till Skinnarbo seminstation. Där väntar nerfrysta spermier från Cantab Hall. Nu är det bara att hoppas att allt flyter på som det ska.


Här är det Judy Tim och Faxy von Celeber som är med på bild.

Tamla Celeber - Tors 10/5 Åby - V75-3

Som det nämnts tidigare inlägg har det blivit dags för vår stjärnuppfödning Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) att göra årsdebut. Medeldistans, spår 3, Örjan Kihlström i sulkyn och 300 000 kronor i förstapris.

Startlistan hittar du här.

Vinst för Idabel på Romme

 Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) håvade in en segercheck idag även om den var liten. Hon kändes fin på alla sätt och vis. Bådar gott inför framtiden.

Travnet rapporterar om Tamla Celeber

Som vi skvallrat om tidigare har det blivit dags för Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) att årsdebutera i veckan som kommer. Det är inte bara vi som är nyfikna på hur det ska gå, även Travnet rapporterar inför loppet.

Idabel Celeber - Sön 6/5 Romme - Lopp 10

Man kan årsdebutera och så kan man årsdebutera och Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) har valt att starta i ett P21-lopp på Romme. Har man inga poäng så har man inte. Hon känns dock väldigt fin i jobben så vi hoppas på poängförbättring.

Ompyssling av Amanda

Amanada Celeber (Express Ride-Judy Tim) har blivit lite duschad, borstad och lite trimmad, så nu är hon vårfin. Hon hade dock lite svårt att stå still och ville ut till sina kompisar.


Tamla på gång

Nästa torsdag på Åby är det meningen att Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) ska årsdebutera. Detta i ett lopp för 5-åriga ston. Spänningen stiger.

RSS 2.0