Travlivet är som en berg och dalbana

Likt livet i övrigt så är travlivet upp och ner. Igår kunde vi glädjas åt Katlas framgångar men vi fick också ett trist besked. Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) har dessvärre resorberat så för hennes del blir det ingen fölunge nästa år. Vi får vänta ett år till och just nu  känns det som en lång väntan....

Gyllene skor på Katla

Glömde visa de gyllene skorna man får ha när man vunnit.
 
 

Katla vann igen

Efter ett ytterligare ett galoppmisslyckande så var Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) åter till start, denna gång på Solvalla. Från spår ett tog hon täten och sedan släppte hon ingen över bron. Loppet ingick i Kriterieserien och var värt etthundratusen kronor. Grattis säger vi till ägare, skötare, tränare och kusk.

Lillpojken

 

Faxy galopperade.

Faxy von Celeber (Order by Fax -Judy Tim) hade en åtråvärd tredjeplats i sikte när kusken petade på henne lite och därmed kom galoppen. Nu räcker det med galopper den här veckan!

Katla Celeber - Tis 6/8- Bergsåker - E3-kval

Efter goloppen i onsdags gör Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) ett nytt försök att försöka ta sig i mål. Denna gång i ett E3-kval där fru Fortuna lottat henne till spår 10. Det kommer inte att bli en lätt uppgift när bl a Denim Boko går ut i samma lopp. Vi kan alltid hoppas......
 

Faxy von Celeber - Mån 5/8 - Mantorp - Lopp 2

Faxy von Celeber (Order by Fax -Judy Tim) startar på måndag på Mantorp. Loppet startas med volt och Faxy har fått spår 9. I sulkyn sitter Erik Adielsson och vi hoppas att han lotsar iväg henne lugnt och försiktigt.
 

Katla galopperade

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) ruskade på huvudet ordentligt när hon kom upp bakom starbilen. Sedan kom galoppen och så var den chansen till en bra placering borta. Nytt försök på tisdag.

RSS 2.0