Vackert vinterväder

Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) står här och njuter i solskenet.

Tamla årets Guldsto

Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) belönades igår på Solvallas travgala. Hon kan numera titulera sig årets guldsto 2013. Pris till ägare, skötare, tränare, kusk och uppfödare. Grattis säger vi till allihopa.
 

Logan tränar på

Logan Celeber (Kadabra-Amanda Celeber) tränar på och bygger upp sin kondition. Kjell tror det är en riktig A-häst. Det är klart det är!!

Hugo till salu

 Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) är till salu. Annoons är införd i Travronden. Om någon är intresserad ring 0707-31 57 59.

Tamla utan pris

Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) blev utan pris när årets Hästgala gick av stapeln i Göteborg. Det gör inget för oss är hon ändå bäst.

Året som gick

Vi börjar med det roliga där Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) inte har svikit oss. Vinst i årsdebuten i Lovely Godivas lopp, därefter blev hon Europamästarinna på Solvalla. Säsongen avslutades i Kanada där hon segrade i finalen i Breeders Crown. 2,1 miljoner in på kontot under året lyckades hon skrapa ihop. Inte illa!
 
Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) blev efter att ha gått tom ett år dräktig. Tamla ska under våren, om allt går bra, närmare bestämt till Valborg få ett helsyskon.
 
Sedan har vi Einar Celeber (Express Ride-Judy Tim) i Finland som vunnit några lopp.  Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim)har inte utvecklats riktigt som vi önskar, men än finns det hopp.  Gabriella Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) blev ej dräktig och har gjort några lopp efter det utan att fått till det.
 
Som vi nyligen berättat om så har en del tråkigt hänt.  Idabel Celebers (Gentle Star-Amanda Celeber) skada och avslut av karriären. Bitabs Celeber (S.J.´s Photo-Judy Tim) står också på skadelistan. I hans fall hoppas vi fortfarande på en fortsatt karriär.
 
Med dom orden önskar vi ett Gott Slut och ett Gott Nytt År!

RSS 2.0