Katla Celeber - Ons 31/7 - Solvalla - V86-2

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) startar på onsdag i Juliennes lopp - Treåringsloppp för ston på Solvalla. Denna gången har hon lottats till spår 5 bakom vingen och i  sulkyn Örjan Kihlström. Vi hoppas att hon ger konkurrenterna en god match.

Får vi presentera Nikki Celeber

Årets tillskott i Celeberfamilen är nu döpt till  Nikki Celeber (Cantab Hall-Amanada Celeber). Namnet kommer från staden Nikki som ligger i Benin i Västafrika.
 
 

Dressyrmeeting Laholm

Jackson X (Friendship-Bernstein) har nu deltagit i sitt första meeting. Detta med Malin Johansson i sadeln. Första klassen rullade på bra och ekipaget slutade på en andraplats med dryga 70 %. Andra dagen hade dock tröttheten slagit till och herren presterade inte på topp. Tredje dagen var som tur var ingen start planerad och den gick åt till att sova. Det är tufft att ligga på topp.
Fin namnskylt får man när man kommer fram.
Fin blev han med hjälp av Alexandra Kjörsvik
Ekipaget redo för start.
 
 
 
 
 
 
 
 

Amanda dräktig!

Nu kan även Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) räknas in i gruppen dräktiga ston. Både Amanda och Idabel  är nu dräktiga med Cantab Hall och nedkomst är beräknad till samma vecka i början på juni 2014. Inget är som väntans tider.
 

Stoppa pressarna på riktigt!

Tamla Celebers (Cantab Hall - Amanda Celeber) karriär kan vara över. Läs här , här eller här.
 

Stoppa pressarna

Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) är idag på morgonen konstaterat dräktig med Cantab Hall. Så idag lyser solen på oss.
 

Rapport från Axevalla

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) var inte alls sitt gamla jag. Hon slutade på en 6:e plats och fick med sig 5 000:- kronor hem.
I första loppet var Faxy von Celeber (Order by Fax -Judy Tim) med och öppnad snabbast av alla men klarade inte av svängen när den kom. Galopp... hon kändes dock fin efteråt.
 

Besök hos Team Wallin

Logan Celeber (Kadabra-Amanda Celeber) gick igår ett provlopp för bebisar där han i lite okoncentrerad stil och efter en störning gick 1.28/1 700 m.
Redo för provlopp för tvååringar.
Allan körde sitt jobb för året.
Under tiden fick Jenny pyssla om Logan. Notera det felaktiga valet av skor i stallet.
 
 
 
 

Faxy von Celeber - Sön 21/7 - Axevalla - Lopp 1

Faxy von Celeber (Order by Fax -Judy Tim) debuterar på söndag i ett lopp för 3-4 åriga ston som ej startat tidigare. Tränaren Joakim Wallin sätter upp Johnny Takter i sulkyn. Vi håller alla våra tummar för att debuten ska fungera bra. Vi hoppas också att ägarna är så där lite lagom nervösa.
Så här såg det ut en gång i tiden när Katla och Faxy mest ägnade sig åt bus hela dagarna.
 

Tamla Celeber - Sön 21/7 - Axevalla - V75-6- DD2

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) är nu tillbaka efter en tids uppehåll. Ridträning har stått schemat och vi hoppas det slår väl ut. Vi hoppas på ett bra lopp och att hon visar gryende form.
 

Nu finns det hopp

Det hoppas vi också....

Katla vann!

Vulkanen fick ett utbrott,  det small bara till och Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) satt i ledningen. Där stod kretsen kring henne med långa hakor och förstod ingenting. Väl i ledningen så fanns det ingenting för konkurrenterna att göra. Intressant utveckling.

Amanda är inseminerad

Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) är nu även hon inseminerad. Nu är det bara att vänta dryga två veckor.

Katla Celeber - Fre 12/7 - Axevalla - Lopp 9

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) har återigen fått ett dålig spår, denna gång spår 8. Vi hoppas att hon gör ett bra lopp och hoppas på bättre spår i fortsättningen. Vi önskar alla inblandade lycka till och vi är på plats och hejar på.

Alvena Tyson vann

Vår uppfödning Clara Celeber (Judy Tim-Smasher) är idag fölsto på Gotland. Hennes förstfödde Alvena Tyson (Clara Celeber-Flirtin Man) är i träning hos Claes Sjöström. Livets andra start gjordes i Visby och han var först över mållinjen. Stilen påminde mycket om mamma Claras. Vi hoppas på en fortsatt fin karriär. 

Idabel inseminerad

Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) är nu inseminerad och allt ser bra ut. Första bra nyheten i sommar när det gäller våra ston.
 
 

Katla slutade femma

Katla Celeber (Look de Star-Amanda Celeber) gjorde åter igen ett bra lopp. En situation in i första sväng gjorde att hon tappade fyrtio meter. Hon gick ifatt och vandrade sedan utan rygg i tredjespår i sista sväng. Hon har inte haft lätt i de senaste loppen men hennes tur kommer.

RSS 2.0