Katla Celeber - Fre 28/6 - Eskilstuna - V65-3

Efter att ha vandrat i tredjespår mest hela tiden i E3-försöken och därmed tröttnat så försöker nu Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) att ge sig på E3 Consolation. Det finns en del familjeära att försvara. Stora storasyster Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) vann E3.  Lilla storasyster Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) vann E3 Consulation. Dessvärre så startar Katla igen från spår 11. Ny i sulkyn blir Erik Adielsson. Vi håller alla tummar och önskar alla inblandade lycka till!
Så här fina priser fick systrarna.
 
 
 

Äntligen!

Äntligen börjar Idabel Celebers (Gentle Star-Amanda Celeber) folliklar likna något. Nu är vi redo för brunst!
 

Trevlig midsommar

Vi här på Stall Celeber önskar er alla en trevlig midsommar.
 
 

Katla Celeber - Sön 16/6 - Gävle - E3-kval

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) ska ut i ett E3-försök. Spår 11 och motstånd saknas inte så det gäller att inte ha någon otur på vägen. Örjan Kihlström kör och vi önskar alla inblandade lycka till!
 

Jackson till start

Imorgon kommer Jackson X (Friendship-Jacky) att göra två starter med Malin Johansson i sadeln, detta i LB:2 och LB:3. Vi håller tummarna för mycket energi och bra väder.
 

Till seminstation - hem från densamma

Nu har vi åkt några gånger fram och tillbaka till seminstation med Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber). Brunsten vill inte riktigt infinna sig på ett bra sätt. De blir nog så att Kerstin får lite att göra till midsommar.
 
 

Hovslagarebesök

Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) och hennes föl (Amanda Celeber-Cantab Hall) har fått en översyn av sina fötter. Här har fölet fått en egen "kuppe" under tiden som det är Amandas tur. Det går bra bara man får lukta på mamma under tiden!
 
 
 
 

Katla femma

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) slutade femma efter en startgalopp. Örjan fick flytta henne i sidled och det blev för mycket för henne. Hon ställde sig ganska snart,  låg länge sist men spurtade till sig en femteplats.
 

Katla Celeber - Tors 6/6 - Lindesberg - V64-3

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) startar i ett lopp för treåringar från spår två. Örjan Kihlström kör. Vi är på plats i gröngräset.
 

Ut i världen

Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) med föl är sedan en tid tillbaka på seminstation. Där har de egen hage där den lilla försöker vara en stor häst.
 

Jacksons tävlingsdebut

Jackson X (Friendship-Jacky) har idag med Malin Johanssons hjälp gjort sin första start. Detta skedde i LB och Malin lotsade honom med den äran till en 2:a plats. Här är det inga prispengar som gäller men en fint schabrak fick vi. Tack Malin. Vi satsar på en start om 2 veckor.
 
 

RSS 2.0