Faxy behandlad

Faxy von Celeber (Order by Fax -Judy Tim) har galopperat lite för mycket för att alla ska vara nöjda. Hon har nu varit på besök hos veterinär Jonas Tornell och han konstaterade att hon inte är riktigt färdigväxt i bakknäna. Nu hoppas vi att han funnit roten till det onda och att hon efter behandling och vinterträning kan vara med 2014.
 

FINAL!

Ytterligare en gång gjorde Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) en utmärkt insats. Den här gången blev det en finalplats i Breeders Crown och uppfödarna är mycket glada. Nu kan allt hända.
Katla i begynnelsen
 
 

Faxy von Celeber - Tors 24/10 -Åby - Lopp 1

Faxy von Celeber (Order by Fax -Judy Tim) ger sig ut på långresa till Åby och startar från spår 7, dvs springspår. Styrningen sköter tränaren själv den här gången och vi håller alla våra tummar.

Katla Celeber - Ons 23/10 - Solvalla - V86-2

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) gör ett nytt försök att kvala in till en final. Denna gången är det Breeders Crown. Från spår 12 är det inte så lätt att vara optimistisk men vi håller tummarna. I sulkyn Örjan Kihlström.
 

Faxy von Celeber - Tors 17/10 -Mantorp - Lopp 8

Faxy von Celeber (Order by Fax -Judy Tim) kommer att prova på lyckan på lunchen. Detta sker från spår två med Kim Eriksson i sulkyn. Kan man hoppas på ett felfritt lopp.
Här är det Faxy och Katla som tar sig en lur i värmen en gång för länge sedan.
 
 
 

Katla påkörd

Sista chansen att gå vidare till semifinal i Breeders gick om intet när Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) blev påkörd strax efter start. Var är flytet?
 

Katla Celeber - Tis 8/10 - Axelvalla - lopp 4

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) fick startspår ett i ett Breeders Crown försök. Kan vi hoppas på lite tur nu?
 

Logan gick ett banjobb

Logan Celeber (Kadabra-Amanda Celeber) har varit lite förkyld men har nu varit igång ett tag. Planen är att banjobben nu ska komma lite regelbundet.
 

Faxy fyra

Faxy von Celeber (Order by Fax -Judy Tim) startade med en rejäl galopp. Därefter gick hon ifatt och slutade fyra. Spring i benen finns det i alla fall.

RSS 2.0