Summering av augusti

Ja, vad ska man säga? Om alla månader såg ut så här skulle vi vara överlyckliga. Och överrika. Men även om det inte blir några fler månader av det här slaget är vi oerhört tacksamma och passar på att njuta av framgångarna.

Starter under augusti
3 juli var Einar Celeber 3:a och fick 17 500 kr
10 juli var Tamla Celeber 1:a och fick 60 000 kr
20 juli var Tamla Celeber 1:a och fick 650 000 kr

Totalt 3 starter: 2-0-1
Totalt insprunget: 727 500 kr
Genomsnittlig prissumma per start: 242 500 kr


Inlägg nummer 100

Det här är, som rubriken antyder, det hundrade inlägget i bloggen. Vi satte igång i slutet på juni och sen dess har vi haft fullt upp, mycket tack vare Tamla Celebers (Cantab Hall - Amanda Celeber) framgångar. När vi började blogga var Tamla Celeber anmäld till E3-kval och vi visste att hon var en kapabel häst, men kunde inte drömma om att sommaren skulle bli så fantastisk som den sedan blev med två E3-segrar.

På vägen har vi lyckats fånga en och annan läsare, i alla fall är det vad besöksstatistiken antyder. Vi tycker såklart att det är roligt att det vi skriver intresserar och spekulerar vilt i vilka det är som läser.

 

Nu hoppas vi på nya succéer att skriva om framöver. Tanken är att fortsätta på samma spår, med så gott som dagliga inlägg om såväl avels- som tävlingshästar. Givetvis håller vi tummarna för att du vill fortsätta följa Celeber-hästarna!


Snart har vi egenägda hästar till start igen?

Som trogna bloggläsare vet så har vi två tävlingshästar i träning hos Kejll Wallin. Det är 4-åriga Gabriella Celeber (Cocktail Jet - Judy tim) och 3-åriga helbrodern Hugo Celeber. Ingen av dem har startat sen i juni eftersom Gabriella Celeber behandlats i halsen och Hugo Celeber behandlats i ett ben. Sedan några veckor är de dock tillbaka i träning och enligt rapporterna vi fått går allt som planerat. Så nu håller vi tummarna för att vi kanske kan få gå på trav i egenskap av hästägare under september! Och blir det inte så kanske vi kan trösta oss med att följa deras systerdotter Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) i Oaks-kvalen...


Pine Pleasure

Tidigare i veckan inleddes en presentation av de hästar Stall Celeber ägt under årens lopp. Vi tar det i kronologisk ordning så därför kommer vi nu att presentera de hästar vi ägde innan vi började med egen uppfödning.

Hösten 1995 hade vi ägt travhäst i ett år och insett att det här var ju riktigt roligt. Därför införskaffades den då 1-åriga Pine Pleasure (Zoot Suit). Ett mörkt, nästan svart, sto som precis som vår första häst sattes i träning hos Kjell Wallin. I den regin tog hon fem segrar och sprang in knappt 300 000 kr under åren som följde. Alltså ett aningen bättre resultat en den ett år äldre Judy Tim (Lindy's Crown), i alla fall sett till antalet segrar och pengar på kontot. Däremot lyckades hon inte kvala in till några av årgångsloppen.

Våren 2000 väntade Judy Tim sitt första föl och vi kände att det var tillräckligt med ett fölsto. Även tävlingshästar hade vi vid det laget så det räckte, mer om dem i senare inlägg. Pine Pleasure såldes därför vidare och gick på tävlingsbanan några år till innan hon fick sitt första föl 2003.

Eftersom vi ägde Pine Pleasure innan datorerna och digitalkamerorna blivit en självklar del av vardagen har vi inte en enda bild att ladda upp på henne. Det är lätt att glömma att det inte är så fasligt länge sen ord som blogg, twitter och facebook inte existerade över huvud taget...


Tamla Celeber var inte på topp vid E3-vinsten

Ingen som följer trav i allmänhet eller den här bloggen i synnerhet kan ha missat att Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) vann korta E3 i fredags. Efter vinsten haglade lovorden och hon jämfördes med forna storstjärnor som Ina Scot (Allen Hannover) och Giant Diablo (Supergill). Därför blev åtminstone vi förvånande när Tamla Celebers ägare publicerade det här inlägget på sin blogg. Efter segern har det nämligen konstaterats att Tamla Celeber hade lite dåliga blodvärden. Hur bra är hon när hon är helt frisk? Vi på Stall Celeber hoppas bara att hon inte tagit skada av starten och att hon snart kommer att vara på topp igen.

Norrköpings Tidningar har koll

Igår blev Jenny uppringd av en journalist från Norrköpings Tidningar som hört talas om att E3-vinnaren Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) är född i det lilla samhället Svärtinge utanför Norrköping. Så idag är vi i tidningen, både i pappersvarianten och nätupplagan.

Judy Tim

Med början i detta inlägg kommer vi att presentera hästar vi har och hästar vi har fött upp. Kanske kommer det också att bli några ord om de hästar som Stall Celeber köpte in innan uppfödningen kom igång och som sedan har sålts vidare.

Den allra första hästen var Judy Tim (Lindy's Crown - Cissus). Hon köptes som 1-åring hösten 1994 med hjälp av Kjell Wallin som hon också sattes i träning hos. Innan hennes tid på Wallins gård utanför Eskilstuna var över hann det bli 4 segrar, 226 300 kr insprunget och deltagande i 1997-års final av Drottnings Silvias Pokal.

Judy var en väldigt kapabel tävlingshäst, men drömde nog i smyg om en karriär som galoppör. Totalt gjorde hon 53 starter och galopperade i 28 av dem. Ofta lyckades hon bli placerad i alla fall, men man kan anta att resultaten hade blivit bättre om hon hållt sig i rätt gångart. En gång minns vi särskilt tydligt. Det var i september 1997 och Judy var med i en V75-final. Det var 110 000 kr i förstapris och Allan var på plats på Åby utanför Göteborg för att se loppet. Jenny hade gärna följt med, men Sara hade precis fyllt år och skulle ha 9-årskalas. Lagom till att loppet sänds i TV börjar kalasgästerna trilla in. Jenny gör sitt bästa för att hälsa på barn och färldrar samtidigt som hon försöker hålla koll på hur det går för Judy. När hästarna kommer in på upploppet är det med Judy i ledningen och det ser hur bra som helst ut. Då kastar hon sig, helt omotiverat, i galopp och blir därmed diskad. Någon tid att deppa fanns dock inte. En viss nybliven 9-åring var nämligen betydligt mer intresserad av tårta och paket än av travhästar...

Judy gjorde sin sista start hösten 1998 och gick sedan till avel. Även om karriären på tävlingsbanan var helt okej får vi lov att säga att hon lyckas bättre som avelssto. Dottern Amanda Celeber (Express Ride) deltog i tre årgångslopp, sonen Einar Celeber (Express Ride) har flera V75-vinster och är miljonär och dotterdottern Tamla Celeber (Cantab Hall) har minst sagt imponerande meriter. Men eftersom Judy fortfarande finns i vår ägo och det är vi som tagit föl på henne kommer ni få höra mer om hennes avkommor i kommande inlägg!

 


Judy tillsammans med årets avkomma.


Det är inte långt mellan glamouren och gödselstacken

Först några bilder från helgen i Örebro:

Jenny avnjuter ett glas vin och läser på inför loppet.

Glada och förväntansfulla uppfödare inför loppet.

 

Delägaren Lennart Ehlinger tillsammans med Jenny inför loppet då vepor och plaketter delades ut till alla deltagare.

Bilen som vi åkte med inne på banan samtidigt som vi vinkade till publiken. Fotot är lånat av Lennart Ehlinger.

Stolta uppfödare efter segern med blommor, bubbel och glasfigur.

Så här flott bodde Sveriges mest celebra uppfödare.

Trevlig läsning till frukostkaffet morgonen efter!


Så här såg lamporna i lobbyn ut...

...utom en lampa som såg ut så här eftersom en segerrusig Jenny gått lös på den under festnatten. När Tamla startar i Elitloppet kan det hända att det ryker en eller annan tv-apparat.

Mycket fest och flärd har det alltså blivit under helgen. Nu är det dock snart måndag vilket innebär att det är dags för vardag igen. I ärlighetens namn är det oftare uppfödarlivet ser ut så här:

 


Ston vs. hingstar

Om stona hade startat i den öppna klassen i E3 hade samtliga hingstar blivit utan pengar!!


Mer detaljer från E3-finalen

Nu sitter vi hemma i köket efter en hotelnatt i Örebro. Segerbuketten står på bordet och vi har nog inte riktigt lyckats smälta gårdagens succé.

Även om det som sagt slutade lyckligt var det minst sagt nervöst på upploppet. Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) fick en tuff resa i tredje spår genom sista kurvan. Precis när hon kopplat greppet om ledaren So Here I Am (Scarlet Knight) kom Roxa Sisu (Kadabra) utvändigt med en ruggig speed. Hon och Tamla Celeber drog ifrån de andra och när mållinjen kom skiljde en halv meter till Tamlas fördel. Båda tjejerna gjorde en riktig kanoninsats! Extra roligt ur Celeber-synpunkt att Roxa Sisu är efter Kadabra då Tamlas mamma är dräktig med just den hingsten. Segertiden skrevs till 12,1 vilket var nytt banrekord på Örebro. Tamla inkasserade 650 000 kr och är nu den av våra uppfödningar som tjänat överlägset mest.

Vi på Stall Celeber är givetvis oerhört stolta över vår uppfödning och kan inte låta bli att ta åt oss en del av äran. Vi skulle dock vilja rikta ett stort tack till alla som bidragit till Tamlas framgångar! Ägarna på Courant samt Lennart och Maureen Ehlinger som tycks ha förvaltat Tamlas talang på bästa sätt! Tränaren Roger Walmann och skötaren Isabelle Ahlin som sköter det dagliga jobbet med bravur! Den suveräna kusken Örjan Khilström har förstås också en del i framgången!

Ina Scot, Giant Diablo, Tamla Celeber...

Åh, det finns så mycket att säga om denna fantastiska kväll, men det är kö till datorn för loppet ska ses i repris, så det får bli en kort uppdatering.Ovanstående rubrik mötte oss i tipshörnan när vi kom till banan och sedan blev det bara bättre. Det blev vinst, en tid som bara var en tiondel från svenska rekordet, 130 000 kr i uppfödarpremier, besök i vinnarcirkeln, kramkalas, hederspriser och Silvia-vinkande till publiken sittandes i en riktig amerikanare.Godnatt!

Dags för ny E3-triumf?

Om några timmar bär det av mot Örebro och årets andra E3-final för ston, denna gång över kort distans och även denna gång med 650 000 kr till vinnaren. Har kikat runt lite i tidningar och på nätet och det tycks som vår uppfödning Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) blir favorit igen. Givetvis roligt med framgångar och uppmärksamhet, men det gäller att inte ta någonting för givet. Av den anledningen kanske vi ska påminna om den här anekdoten.

För er som inte kommer att vara på plats så sänds loppet i TV4 Plus, sändningen startar 21.30.

Sällskapliga tjejer

Vårt föl, Katla Celeber (Look The Star - Amanda Celeber) och våra vänners Faxy von Celeber (Order By Fax - Judy Tim) börjar bli två riktigt stora tjejer. De är drygt tre månader nu, går på bete med sina mammor och har det allmänt bra.

Båda två, men speciellt Faxy, är väldigt sällskapliga och slåss nästan om att få uppmärksamhet när vi är ute i hagen. Att försöka fotografera dem samtidigt som de vill sitta i knäet och man måste passa sig för att inte bli nafsad är inte det lättaste. Idag har vi i alla fall gjort ett försök.


Faxy kommer och möter oss så fort hon får syn på oss, det gäller att knäppa ett kort innan hon är framme och tuggar på kameran.Katla biter lite på Faxy som blir kliad av sin husse Mariano.

Senaste tiden har de små liven dragits med en envis förkylning så nu får de lite slemlösande för att det ska ge med sig. Helt förtjusta i medicinen är de väl inte, men nyfikna som de är kan de inte låta bli att komma fram till oss ändå.


Jenny matar Faxy med medicin och Katla väntar på sin tur.


Tamla vs. Einar

Det senaste året har Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim) varit Stall Celebers ohotade stjärna när det gäller insprungna pengar under karriären. För tillfället har han 1 272 000 kr på kontot. Nu är han dock på allvar hotad på den positionen, till råga på allt är det en liten kaxig 3-åring som utmanar. Systerdottern Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) har på blott åtta starter inkasserat 1 075 000 kr. På ett sätt ligger hon redan förre Einar eftersom han sprängde miljongränsen först som 5-åring. Men om hon dessutom tar sig i mål som etta eller tvåa i fredagens E3-final kan hon med gott samvete kalla sig rikast i släkten!


Hästar kan också behöva massage

Som vi berättat om tidigare här i bloggen så är det mycket som krävs för att få hästarna att prestera på topp. De ska givetvis köras i skogen och gå snabbjobb, men även promenera på band, besöka veterinärer, bli behandlade och allmänt ompysslade. Som om inte det räckte har Team Wallin, som tränar våra egenägda hästar, hjälp av en duktig hästmassör. Hon heter Helen Brunåker och har gjort regelbundna besök på gården utanför Eskilstuna i flera år. Dessutom är hon utbildad djurskötare och anställd på Sunbyholms Hästklinik där hon arbetar tillsammans med vetrinärer och andra djurskötare.

Sist vi var och hälsade på de hästar vi har i träning träffade vi Helen och passade på att ta några bilder och fråga lite mer om hur hon jobbar.Dels gör hon som bilden ovan. Masserar och känner på muskulaturen med hjälp av sina händer. Då kan hon känna om hästen är öm eller om det är något som inte känns som det ska. Dels stretchar hon hästarnas muskler som på bilden som kommer här:Precis som med oss människor kan hästarna vara ojämt musklade eller ha andra typer av problem. I sådana fall gör Helen en serie behandlingar av hästen och förmedlar dessutom vad hon upptäckt till skötare och tränare. På så sätt kan träningen anpassas för att rätta till problemen. Det kan t.ex. handla om att hästen får en liten extra vikt på ena sidan när den ska gå på band för att stärka sin svagare sida.

Det är alltså mycket att tänka på bakom travkulisserna och det är många personer som ligger bakom framgångarna på tävlingsbanan.

Muscles di Vine såld

År 2006 köpte vi en 1-årig hingst på auktion i USA. 4 år, 51 starter och 330 053 insprungna kronor senare har vi nu sålt Muscles di Vine (Muscles Yankee - Armbro Inspiration). Stall Celeber önskar honom och hans nya ägare all lycka till!


Tamla Celeber - Fre 20/8 Örebro - E3-final

På fredag är det dags för vår 3-åriga uppfödning Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) att delta i korta E3-finalen efter vinst i försöket förra veckan. Stall Celeber kommer givetvis att vara på plats för att heja. Vi önskar nuvarande ägarna all lycka till!

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Plus med start kl 21.30.


Sveriges bästa travbloggar

Stall Celeber har precis kommit med på en topplista som heter "Sveriges bästa travbloggar". Som namnet antyder är det en samlingsplats för bloggar som skriver om trav på ett eller annat sätt. Förhoppningen är såklart att vi ska kunna nå ut till en del nya läsare, men också att ni som hittat hit ska få tips om andra bloggar. Om ni till exempel vill få speltips inför en hel V65-omgång där en av Celeber-hästarna ska vara med kan ni hitta det via topplistan.

Valuta för pengarna? Ropa in en Celeber-häst!

Härom veckan kom vi att prata om 1-åringar som säljs för dyra pengar på auktion. Man läser om dem i Travronden och allt verkar så lovande, men hur går det sen? Med denna frågeställning i färskt minne var Aftonbladets artikel på samma tema intressant läsning. Där konstaterades det att dessa affärer i de allra flesta fallen innebär miljonförluster för köparna.

Stall Celeber har hitills sålt en uppfödning på auktion. Året var 2008, platsen Elitauktionen i Stockholm och vårt bidrag i auktionsringen hette Hollywood Celeber. Detta är alltså två år sedan och den unga damen har idag uppnått startbar ålder. Har ni inte hört talas om henne? Det har ni nog (i alla fall om ni besökt den här bloggen tidigare), de nya ägarna har nämligen bytt namn på henne så numer heter hon Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber). Halvvägs in på 3-årssäsongen kan hon skriva miljonär och vinnare av långa E3 på visitkortet. På att-göra-listan finns deltagande i finalen av korta E3 nu på fredag. Slutsatsen av detta borde väl bli att om man vill få valuta för sin auktionspengarna så är det en Celeber-häst man ska satsa på!


Tamla Celeber inför Elitauktionen 2008. Foto: Åsa Pernes.

Vi får ibland frågan om vi inte ångrar att vi sålde henne nu när det går så bra. Svaret är absolut inte! Ni som följer den här bloggen har väl inte kunnat undgå att vi fortsätter följa även sålda uppfödningar och gläds över deras framgångar. Att vi sedan får uppfödarepremier på alla prispengar (i normala fall 10% av prissumman, i vissa större lopp 20%) gör inte saken sämre.


Vi tillsammans med Tamla Celeber, ägare, tränare, skötare och kusk efter E3-segern i början på juli. Delad glädje är dubbel glädje! Foto: Martina Swartling.

Namnproblematik

Läste startlistan till E3 finalen för ston nästa fredag. Boko har med tre ston, Grattis säger vi. Men det kommer mig osökt att tänka på vad Micke Nybrink kritiserade för en tid sedan. Stuterinamn och att alla ur samma kull börjar på samma bokstav. I Bokos fall är det Aurora. Adena och Amalfi. Hur ska man kunna skilja dem åt? Men å andra sida så är ett stuterinamn helt ovärderligt när man får fram bra hästar. Vem har missat Celeberhästarna?

Som vi tidigare berättat så är det en ganska stor procedur när vi ska döpa våra hästar. För några år sedan skulle en hingstunge döpas till något på E. Ganska snart kom det ett förslag från Sara att han skulle heta Einar. Då vaknade yngste sonen Erik till som i vanliga fall är måttligt hästintresserad och såg sin chans och tyckte att hästen skulle heta Erik. Detta skulle bli en aning opraktisk att sonen och hästen hette lika så här gällde det att avstyra sonens förslag, varpå följande dialog utspelade sig.

- Varför kan han inte heta Erik?
- Tänk om någon frågar hur det är med Erik och vi får svara att han är så besvärlig att nu måste han kastreras.
- Döp honom till Einar!!

Örebrooo here we come

Efter en nervös väntan var det så dags för Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) att återigen försöka ta sig till final, denna gången till korta E3. Skulle formen hålla i sig trots tidigare halsproblem? Hon gjorde oss inte besviken. Trots spår 10 och därmed 4:e par ytter rundade hon fältet med hjälp av styrman Örjan Kihlström. Ingen kan som han måtta in en mållinje. Trots att hon fick gå sista 700 m i tredjespår hade hon tussarna kvar och var enligt uppgift tämligen okörd. 1.13.6/1640 m blev sluttiden. Vi gratulerar ägarna Courant, tränaren Roger Walmann och sist men inte minst skötaren Isabelle Ahlin. Nu ser vi fram mot finalen och börjar redan imorgon att ladda.

Tredje gången gillt

Idag har vi fått besked om att Judy Tim (Lindy´s Crown - Cissus) är dräktig med Order by fax. Hon beräknas föla lagom till midsommar nästa år. Då har våra vänner Tina och Mariano inga bekymmer hur de ska fira den helgen. Vi önskar dem lycka till och får hoppas att den fölungen blir lika fin som den de fick i år.

Tamla Celeber - Tis 10/8 Gävle - V65-2

Efter över en månads frånvaro från tävlingsbanorna är det dags för 3-åriga stjärnan Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) att starta på nytt. Vid senaste starten blev det vinst i långa E3-finalen, denna gång är det kval till korta E3 som står på programmet. Örjan Kihlstöm är tillbaka i sulkyn och ekipaget har lottats till spår 10.

Startlistan hittar du här och loppet sänds i TV4 Plus med start kl 21.30.


Stall Celeber laddar inför Hambletonian

Om några timmar släpps USA:s bästa 3-åriga hingstar iväg över 1 609 m på milebanan Meadowlands utanför New York. Vi håller en extra tumme för nummer 1 Cassis och nummer 7 On The Tab som båda är efter Cantab Hall. Med andra ord har de samma pappa som vår 3-åriga uppfödning Tamla Celeber!

Favorit i loppet är dock Lucky Chucky från spår 2. Han körs av stjärnkusken John Campbell. Under en travresa till USA och just Hambletonian träffade Jenny och Allan honom. Allan hävdar till och med att han poserade framför kameran med honom. Det var tänkt att bilden skulle publiceras i detta inlägg. När det kom till kritan kunde bilden helt plötsligt "inte hittas", så frågan är hur det var egentligen...

Glädjande besked från Eskilstuna

Idag kom ett sms från tränaren Kjell Wallin. Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) har kollats i halsen efter behandlingen som gjordes under juli månad. Allt såg fint ut och på måndag är fröken Celeber tillbaka i träning!

Och efteråt fick han ett jättefint klistermärke

Som berättades i det föregående inlägget var Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) hos veterinären med sitt ben igår. När han ändå var där passade de på att göra en tandläkarundersökning. För att kunna genomföra en sådan undersökning måste man ge hästen lugnande. Konskevensen blir att hästen vill ha huvudet nere vid marken och att sitta på huk när man ska genomföra undersökningen är inte det mest praktiska. Det hade Sundbyholms-kliniken en fiffig lösning på. De har hängt upp en vadderad ring där hästen får vila huvudet under tiden som personalen tar en titt på tänderna.Hugo hade skött tandbostningen ordentligt så veterinären kunde inte hitta ett enda tandtroll. Däremot plockade hon ut några mjölktänder som satt löst. Hugo fick med dem hem, så han kan lägga de i ett vattenglas och låta dem förvandlas till morötter. Återstår att se hur det blir med den saken.


Hugo Celeber friskförklarad

Igår var Hugo Celeber (Cocktail Jet - Judy Tim) på återbesök hos veterinären. Det kunde konstateras att han tycks vara helt bra i bakbenet som han behandlades i för någon månad sen. Nu får han alltså gå tillbaka till träning, även om det till en början inte blir några snabbjobb.

 

Som tidigare nämnt var det ingen fara med Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) trots strykningen i förra veckan och dessutom tycks Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) var på väg tillbaka. Det ser, peppar peppar, ut som det kan bli en riktigt celeber höst!


Muscles di Vine oplacerad

5-åriga Muscles di Vine (Muscles Yankee - Armbro Inspiration) startade på Solvallas V64-omgång ikväll. Tyvärr fick han lämna banan oplacerad och fick således inga prispengar.


Einar Celeber 3:a på Jägersro

Ikväll startade Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim) över sprinterdistans nere i Skåne. Resultatet? En tredjeplats, 17 500 kr och tiden 13,0. I och med det gick Einar över 300 000 kr insprunget i år!

Hugo myser med sin skötare

3-åriga Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) behandlades i ett bakben för några veckor sedan och har fått ta det lite lugnare än vanligt sen dess. Han går, precis som helsystern Gabriella, på band någon timme om dagen, men körs inte för tillfället. Förhoppningsvis kan han träna som vanligt inom några veckor och då borde en comeback på tävlingsbanan bara vara någon månad bort.

Hugo tränas av Team Wallin. Vi var hälsade på honom förra veckan, då gick han i hagen och hade det bra. Eftersom han är hingst går han själv, men han är väldigt social så han blev glad när han fick lite besök. Speciellt verkade han gilla sin skötare Ingela. Hon har jobbat hos Kjell i många år och har skött om flera av våra hästar.

Skönt att bli kliad!


Puss!


Tamla Celeber friskförklarad

Som bekant blev vår uppfödning Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) struken som favorit på Solvalla i onsdags. Detta p.g.a. att tränaren Roger Walmann hade problem med sjukdom i stallet. Nu har det dock kommit glädjande besked! Tamlas ägare skriver på sin hemsida att allt är bra med henne och att hon redan är tillbaka i jobb. Nästa uppgift tycks bli kvalen till korta E3 den 10 augusti. Vi på Stall Celeber håller tummarna för att allt kommer att gå som planerat framöver!

Muscles di Vine - Ons 4/8 Solvalla - V64-2

På onsdag bär det av till huvudstaden och Solvalla för 5-åriga valacken Muscles di Vine (Muscles Yankee - Armbro Inspiration). Denna gång är det ett lopp över sprinterdistans och Musse har fått spår 4. Vi äger Musse tillsammans med kusken och tränaren Jim Oscarsson. Vi köpte honom redan som 1-åring på auktion i USA. Nu är han dock till salu!

Startlistan hittar du här loppet sänds direkt i TV4 Sport där sändningen startar kl. 19.00, dessutom sänds samtliga lopp i V64-omgången i repris i TV4 med start kl 22.40.

RSS 2.0