Månadens häst

För andra gången har Idabel Celeber utnämnts till månadens häst på Sundbyholm. Vi på Stall Celeber är förstås stolta. Vi har fått en gratis måltid till och tränaren har knappt tid att arbeta för han ska på massage igen.Tamla Celeber möter stoeliten på V75!

Mer om detta i en artikel på Travnet.


Hugo vann!!!

Ni som läste om Hugo Celebers (Coktail Jet-Judy Tim) förra start här på bloggen förstod att något stort var i vardande. Från sitt tolftespår öppnade Tony lungt och bevakade sin position medan de andra stred lite väl intensivt. Detta kunde Hugo utnyttja och spurtade förbi hela fältet. Skötaren Ingela grät, tränare Kjell hade en klump i halsen och kusken Tony var lättad över att Hugo äntligen fick sätta nosen först. Det har varit lite pyssel med den här hästen och Team Wallin ska ha all heder av allt arbete de lagt ner. 

Ingen lycka denna gång

Det blev inga finalplatser varken för Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) eller Bitabs Celeber (S.J.´s Photo-Judy Tim). "Ida" hamnade sist från sitt spår nummer sju och även om hon spurtade bra så räckte det inte. För hennes del blir det Breeders-semifinal om en dryg månad. Bitabs galopperde och tappade 30-40 meter i starten men kom ifatt och trots trafikproblem på bortre lång så spurtade han friskt och tog sista pengen. Det glädjande var att båda såg bra ut så de kommer igen.


Hugo Celeber - Fre 23/9 Färjestad - Lopp 4

Efter den fina prestationen sist är vi extra förväntingsfulla inför Hugo Celebers (Coktail Jet - Judy Tim) nästa start. Dessvärre har Hugo och kusken Tony Wallin lottats till spår 12, men vi håller tummarna för att de ska få en fin resa.

Startlistan hittar du här.

Bitabs Celeber - Ons 21/9 Solvalla - V64-6

Från spår 9 ska Bitabs Celeber (S.J's Photo - Judy Tim) och Kjell Wallin försöka kvala in till Svenskt Trav-Kriterium 2011. Uppfödarna Stall Celeber hejar som vanligt.

Startlistan hittar du här och loppet sänds live i TV Sport.


Idabel Celeber - Ons 21/9 Solvalla - Lopp 1/Oaks-kval

Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) ska ägna onsdagskvällen åt att försöka kvala till årets upplaga av Svenskt Trav-Oaks. Dessvärre lottades hon och kusken Tony Wallin till spår 7 bakom bilen, men vi håller tummarna ändå. Med en sådan mor och en sådan syster som hon har så finns det ju anledning att hoppas.

 

Startlistan hittar du här.


Fru Fortuna

Fru Fortuna log inte mot oss den här veckan. Spår 7, 9 och 12. Det var bättre förr.

Kriterieanmälningar

Idag är det anmälen till Kriteriet och Oaks. Dessa hagkamrater ska anmälas. Spänannde!


Foto:Åsa Pernes

Hugo slutade trea

Hugo Celeber (Coktail Jet-Judy Tim) slutade trea när han var ute och luftade sig på Färjestad. Äntligen föll alla bitar på plats och han gjorde sitt bästa lopp någonsin. Från tillägg och därtill galopperande hästar framför sig tog han sig fram och spurtade bra. Vi ser fram mot nästa start!

Lilla Hugo när det begav sig


Foto:Åsa Pernes

Kokko

Idabel Celeber gick igenom veterinärbesöket u.a. Även Kokko har tittat på henne och han hittade lite småsaker men någon större fara är det inte. Så förhoppningsvis så är hon snart på banan igen.

Hugo Celeber - Sön 11/9 Färjestad - Lopp 7

Idag startar Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) över medeldistans på Färjestad. I sulkyn sitter tränaren Kjell Wallin. Vi håller alla tummar vi har för att ekipaget ska svara för en bra prestation!

Idabel galopperade på upploppet

Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) hade tyvärr inte sin bästa dag på Solvalla. Det slutade med galopp efter att travet blivit sämre. Idag blir det koll för att se om något inte var som det ska eller om det var felbalanserat.

Fölbus

Som vi tidigare visat så fick det lilla söta stoet ett bett i rumpan. Här är beviset att de är lika goda kålsupare båda två. Skillnden är att hon brukar gömma sig bakom mamma.

Foto:Åsa Pernes

Bitabs vann idag

Bitabs Celeber (S.J.'s photo-Judy Tim) har varit ute i hetluften och riktigt hett blev det. Från spår sju lunkade han lungt fram i dödens för att i sista sväng trycka till lite och vinna lätt. Tiden blev 16.0/2 140. Grattis Bitabs och Wallins. När Kjell ända hade ångan uppe så passade han även på att vinna med Barcelona (Hövding Lavec-La Belle Etoile). Grattis till ägaren Torbjörn och uppfödaren Kathrin Biderman. Det var liksom dags.

Idabel Celeber - Ons 7/9 Solvalla - V64-5

Onsdagen bjuder på återbesök i Stockholm för 3-åriga Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) och Tony Wallin. Från spår 3 bakom bilen ger dig sig iväg över medeldistans i kampen om 100 000 kronor.

Startlistan hittar du här och loppet sänds live i TV4 Sport.

Tamla påkörd på upploppet

Det blev tredje inner för Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) som kom ut i andraspår på upploppet med möjlighet att spurta till en bra placering. Dessvärre bestämde sig Ulf Ohlsson med Amaru Boko att flytta ut sin häst fast det inte fanns plats. Han körde på Tamla som var nere på knä och var när att gå omkull. Vi är glada att Örjan och Tamla klarade sig och vi hoppas att Tamla mår bra även idag. Lite märkligt är att Amaro Boko fick behålla sin fjärdeplats. Man släpper mer när det är storlopp och de signalerna plockar ju kuskarna upp och följden blir att man utsätter sin omgivning för större risker. Är det så vi vill ha det?Tamla Celeber - Sön 4/9 Jägersro - DERBYT

Ja, som om någon har missat. Här är startlistan. Sändningen börjar 17.05 i TV4!

Norrköpings Tidningar

Imorgon går det att läsa om Stall Celeber i NT.

Hugo galopperade

Tony ville väcka upp honom lite eftersom han kan vara lite seg. Dessvärre blev han övervaken och för ivrig och bytte till otilåten gångart. I övrigt var Tony nöjd med hur han kändes, så det är bara att ladda om. Vi planerar att göra en Ganymedes.


RSS 2.0