Katla Celeber - Tors 2/5 Åby - Lopp 1

Nu har det åter blivit dags för Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) att äntra tävlingsovalen. På torsdag får hon följa med på långresa till Åby där hennes kamrater ska ut i försöken till drottning/kungapokalen. Hon är med i första loppet och Örjan Kihlström sitter i sulkyn. De startar från spår 6 i ett lopp över medeldistans. Vi önskar alla lycka till! Uppfödarna själva kollar ATG live och väntar förmodligen på föl.
 
 

Logan har haft besök

Vi har varit och hälsat på Logan Celeber (Kadabra-Amanda Celeber). Han fick äran att åka in på banan och visa upp sig. Jättefin (förstås) och lite vilsen i den stora världen. Men han skötte sig med den äran.
 

Hugo tvåa

Rapporter har nått oss från vårt grannland i öster,  Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) blev tvåa i ett lopp över 2 100 meter, 17,6 blev tiden. Vi gratulerar, nästa gång tar han dem.
 

Föllådan packad

Nu är det ca en vecka kvar till Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) beräknade nedkomst. Föllådan är packad med smått och gott.

Pris från Breeders Crown

I helgen kom det ett pris från Kanada. En fint ingraverad kristall med praktiskt väska, som man kan ta med när man går bort!

Tamla slutade oplacerad

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) fick inget lätt lopp i årsdebuten. Den enda platsen som var ledig var utanpå ledaren och där fick hon gå hela loppet. Sluttiden stannade vid 12,9/2 140 meter och på det var hon oplacerad. Hon såg väldigt fin ut så det ser bra ut inför framtiden.
 
 

Inför Tamlas årsdebut

Travnet rapporterar att Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) får hårt motstånd i morgondagens årsdebut. Sportbladet har henne som tipsetta. Tränare Walmann konstaterar att Tamla, precis som vanligt, har en god chans, men att läget inte är det bästa denna gång.

Katla tvåa i debuten

Nu har Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) klarat av sin debut in i vuxenlivet. Efter en försiktig öppning så avancerade hon framåt och plockade häst efter häst. Åt bortflyende Isabell Ahlinskötta stallkamraten Carelin(Super Arnie-Carte Blanche) gick inget att göra men Katla höll sin sin fart bra över upploppet. Sluttiden blev 18,5/2 140 meter.
Malin Boman och Katla Celeber

Den stolta modern

Amanda Celeber(Express Ride-Judy Tim) ska som ni vet snart bli mor på nytt. Men den här veckan hejar hon på sina döttrar som debuterar och årsdebuterar. Båda har blivit favoriter och det gör allt lite mer nervöst. Här bjuder vi på några bilder när de var små.
Tamla Celeber        Katla Celeber
    
Foto:Åsa Pernes

Tamla Celeber - Lör 20/4 - V75-1

Nu drar tävlingssäsongen igång på allvar. På lördag är det nämligen dags för vår stjärna Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) att göra årsdebut. Det blir i Stoeliten på V75 med 200 000 kr i förstapris. Tamla och Örjan Kihlström startar från spår 7. Vi på Stall Celeber följer det hela med spänd förväntan.
 
Startlistan hittar du här och loppet sänds live i TV4 Sport samt i ett sammandrag i TV4 kl 18.00.

Faxy har kvalat

Nu har även Faxy von Celeber (Order by Fax-Judy Tim) kvalat. Hon var lite ivrig iväg från start och med det kom galoppen. Sedan sprang hon på bra i sörjan, även om hon ogillade stänket från de andra hästarna. Lite oroligt i kretsen kring hästen om hon klarat kvaltiden på grund av av galoppen var det men alla kunde andas ut, sluttiden blev 23,6.  Notera den vackert lockiga luggen!
 
 

Katla Celeber - Tors 18/4 Örebro - Lopp 2

Efter det fina kvalet för en tid sen har det nu blivit dags för Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) att göra premiär "på riktigt". På torsdag startar hon och Örjan Kihlström från spår 10 i ett lopp över medeldistans. Stall Celeber önskar lycka till!
 
Startlistan hittar du här.

Boxstädning

Nu är det ett par veckor kvar till beräknad fölning för Amanda Celeber(Express Ride-Judy Tim). Så idag hade vi storrengöring av boxen där både husse och lillhusse fick hjälpa till. Fint blev det.
 

Logik V

Så här vacker blir man om det väsnas utanför stallet. Jennys 14-årige valack, bördig från Danmark.

Faxy förbereder sig

Faxy von Celeber (Order by Fax-Judy Tim) förbereder sig här på Mantorpstravet inför kommande kval. Kvalet är planerat till den 15:e april och förhoppningsvis blir det start ett par veckor därefter.
  
 Foto: Johan Nilsson

Katla klarade kvalet gallant

Katla Celeber (Look de Star - Amanda Celeber) klarade av sitt kval  på tiden 19,5. Körande Örjan Kihlström tog det lungt i början men när de kom till upploppet hade Katla mest spring i benen. Se kvalloppet här
 
  

Katla Celeber - Ons 3/4 Solvalla - Kval

Förra veckan kvalade Katla Celebers (Look de Star - Amanda Celeber) kompis D'One (Donato Hannover - Giant Diablo). Givetvis vill inte Katla vara sämre så på onsdagen besöker hon Solvalla för att tillsammans med Örjan Kihlström för att ta sig igenom ett kvallopp.

RSS 2.0