Fina fötter

När man börjar bli tung måste man ha bra fotvård. Här får Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) lite hovvård.

Kvaltider

Det är vår och det är dags för treåringarna att kvala. Riktigt än är det inte dags för någon Celeberhäst men (Katla Celebers (Look de Star-Amanda Celeber) hagkompis D'One ska ut på Solvalla på onsdag. Nu är det inte vilken häst som helst utan dotter till självaste Giant Diablo (Supergill-Giant Rhytm). Lite förväntningar finns det nog på henne. Det är tur att hon inte vet om det själv.

Tamla tränar på

Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) har tränat på hela vintern, mestadels ridträning men sulkyjobb nu på slutet. Första start är planerad till den 20:e april på Åby. Snart är det igång igen.
 

Kontoret

Så här har jag det på jobbet. Hur har ni det?
 
 

ASVTs årsmöte

I helgen var det årsmöte i avelsföreningen. Mer om det finns att läsa på ASVTs hemsida. På kvällen var det baluns och prisutdelning. Tamla Celeber (Cantab Hall-Amanda Celeber) fick ett pris och det var för "Årets Auktionshäst". Det var andra gången hon förärades med detta pris. Blommor och diplom.
 

Magen växer

Nu är det en dryg månad till att Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) ska föla. Det är dags att stelkrampsvaccinera, så att det lilla livet har ett bra skydd sin första tid i livet. Mycket spring i benen har hen också för det är full fart i magen.

Hingst bokad

Både Amanda Celeber (Express Ride-Judy Tim) och Idabel Celeber (Gentle Star-Amanda Celeber) kommer i år att betäckas med Cantab Hall (Self Possessed-Canland Hall).  Spännande blir det!

Nu kör vi igång igen.

Efter en tid då livet mest bestått av bokslut och vinterträning har bloggen prioriterats bort. Nu är det dags igen och vi hoppas kunna berätta om bl a träningar, kval, starter och föl.

RSS 2.0