Jag och Bandolero

Logan Celeber (Kadabra-Amanda Celeber) är en av grabbarna, de riktiga grabbarna. Han och Bandolero Moon (Earthquake-Tiburina Moon) delar mat och erfarenheter.


Oj, oj, oj Gabriella

Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) gick på i tredjespår sista 700 metrarna och sprang om allihop. Första vinsten till nya ägaren och tränaren. Vi lyfter på hatten och säger grattis.

Oväntad fika


Så här kan det se ut när jag kommer in efter en ridtur. En kopp kaffe och kaka väntar på mig. Tack Tina och Mariano.

Gabriella Celeber - Tis 21/2 Eskilstuna - Lopp 8

6-åriga Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) tuffar på. Tisdagen bjuder på ett stolopp på nygamla hemmabanan i Eskilstuna. Gabriella startar från spår 11, loppet är 2 140 m och i sulkyn sitter Tony Wallin.

Startlistan hittar du här.


Gabriella femma efter tungt lopp

Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) slutade igår femma efter att hamnat i dödens redan från början och det är inte hennes favoritpostion. Trots det kämpade hon på och slutade femma.

Gabriella Celeber - Mån 13/2 Mantorp - V5-5

Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) gör ikväll sin första start hos sin nya ägare. I sulkyn Tommy Karlstedt. Vi håller tummarna och hoppas på en framskjuten placering.

Flytt

Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) har blivit Halläning...

Glada pristagare

     
    
Det var inte bara uppfödarna som fick pris. I sanningens namn så fick även ägarna Courant och tränaren Walmann fina priser. Och alla hade bästa festhumöret med sig.

Guldsto

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) prisades på Solvallas gala. Hon fick glittra och bli "årets guldsto". Blommor och pris till uppfödarna.


Kallt och vackert


RSS 2.0