Mer detaljer från E3-finalen

Nu sitter vi hemma i köket efter en hotelnatt i Örebro. Segerbuketten står på bordet och vi har nog inte riktigt lyckats smälta gårdagens succé.

Även om det som sagt slutade lyckligt var det minst sagt nervöst på upploppet. Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) fick en tuff resa i tredje spår genom sista kurvan. Precis när hon kopplat greppet om ledaren So Here I Am (Scarlet Knight) kom Roxa Sisu (Kadabra) utvändigt med en ruggig speed. Hon och Tamla Celeber drog ifrån de andra och när mållinjen kom skiljde en halv meter till Tamlas fördel. Båda tjejerna gjorde en riktig kanoninsats! Extra roligt ur Celeber-synpunkt att Roxa Sisu är efter Kadabra då Tamlas mamma är dräktig med just den hingsten. Segertiden skrevs till 12,1 vilket var nytt banrekord på Örebro. Tamla inkasserade 650 000 kr och är nu den av våra uppfödningar som tjänat överlägset mest.

Vi på Stall Celeber är givetvis oerhört stolta över vår uppfödning och kan inte låta bli att ta åt oss en del av äran. Vi skulle dock vilja rikta ett stort tack till alla som bidragit till Tamlas framgångar! Ägarna på Courant samt Lennart och Maureen Ehlinger som tycks ha förvaltat Tamlas talang på bästa sätt! Tränaren Roger Walmann och skötaren Isabelle Ahlin som sköter det dagliga jobbet med bravur! Den suveräna kusken Örjan Khilström har förstås också en del i framgången!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0