Summering av året

Det bästa året i Stall Celebers historia har nått vägs ände. Nedan följer en sammanställning över samtliga tävlingshästars resultat. Senare kommer vi i bästa kvällstidningsstil att publicera utmärkelser i stil med "Årets inredningstips" och "Årets bild", men här håller vi oss till kalla fakta.

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) blev förstås årets vinstrikaste bland våra uppfödningar med 2 925 000 kr insprunget.
På en andraplats kom Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim) med 320 500 kr på lönekontot.
Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) skrapade ihop 56 700 kr.
Hugo Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) fick nöja sig med 32 000 kr.

Totalt har de här fyra sprungit in imponerande 3 359 200 kr vilket ger ett helt sjuk snitt på 839 800 kr per häst som kommit till start. Även om Tamla Celeber är den stora stjärnan så har faktiskt samtliga vunnit lopp och tillsammans har den på 50 starter fått ihop 16 vinster, 3 andraplatser och 6 tredjeplatser.

Som ni märker har vi Tamla Celeber och kretsen kring henne att tacka för mycket. Som vi nämnde inledningsvis är 2010 det bästa året i Stall Celebers drygt 15-åriga historia. Vi passar på att njuta av framgångarna eftersom vi inser att det kan bli svårt att toppa, även om vi såklart har en del förhoppningar på Tamlas 4-årssäsong.



Tamla Celeber efter segern i Oaks.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0