Tävlingsåret 2011

Senaste tiden har det varit mycket summeringar av 2010 i bloggen, men tro inte att vi har glömt att blicka framåt. Förhoppningen är att samtliga Celeber-hästar som tävlade under 2010 ska fortsätta med det under 2011. Dessutom finns det två nyblivna 3-åringar som förhoppningsvis ska ut och visa upp sig.

För att ni ska kunna hänga med framöver och veta vem som är vem kommer här en snabb presenation av samtliga tävlingshästar.

Einar Celeber (Express Ride - Judy Tim) - 7 år
Tränas av Kari Lädhekorpi. Med över en miljon på kontot går han allt som oftast ut i lopp med tufft motstånd och hyfsade prispengar. Dessa lopp visas så gott som alltid i någon av 4:ans kanaler. Den som vill följa honom behöver bara hålla koll på bloggen så meddelar vi datum och tv-tider.

Gabriella Celeber (Coktail Jet - Judy Tim) - 5 år
Ägs fortfarande av Stall Celeber och tränas av Kjell Wallin. Har ett par segrar på meritlistan, men har också haft en del strul med hälsan. I dagsläget är det oklart om hon kommer att komma tillbaka till tävlingsbanan.

Hugo Celeber (Coktail Jet- Judy Tim) - 4 år
Ägs fortfarande av Stall Celeber och tränas av Kjell Wallin. Fungerade inte som önskat under 2011, men är nu både behandlad i ben samt kastrerad. Vi hoppas att problem därigenom är lösta och Hugo ska kunna tävla på framöver. Än kan man ju drömma om Derbyt...

Tamla Celeber (Cantab Hall - Amanda Celeber) - 4 år
Tränas av Roger Walmann. Om drömmen är att äga derbyvinnaren 2011 känns det som Courant har ett lite bättre utgångsläge än vad vi har. Tamla är givetvis den klarast lysande stjärnan på Celeber-himmelen och vi håller alla vi tummar vi har för att segertåget ska fortsätta denna säsong. Uppfödare till en derbyvinnare är ju inte heller helt fel...

Bitabs Celeber (S.J.'s Photo - Judy Tim) - 3 år
Ägs av Stall Bitab och tränas av Kjell Wallin. Ståtlig 3-årshingst som förhoppningsvis kommer göra bra ifrån sig under sin debutsäsong.

Idabel Celeber (Gentle Star - Amanda Celeber) - 3 år
Ägs fortfarande av Stall Celeber och tränas av Kjell Wallin. "Ida" är lite mindre och nättare än sina storvuxna släktingar, men rör sig fint och har förhoppningsvis framtiden för sig. Det ska bli spännande att få se en halvsyster till Tamla på tävlingsbanorna. Om hon lyckas hälften så bra kommer vi att vara både nöjda och stolta.

Mer info om varje start dyker givetvis upp några dagar innan i kategorin "Till start"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0